zondag 20 juli 2014

MY WEEKLY UPDATE JULI #3

Daar ben ik weer met een nieuwe Update! Wat was het lekker zomers weer deze week. Hebben jullie er ook zo van genoten? Mijn vriend en ik in ieder geval wel. Kijk mee naar mijn week!


Deze foto is nog van vorige week zaterdag maar omdat ik (eindelijk!) mijn nieuwe Iphone 5S heb duurde het even voordat ik hem aansloot op mijn laptop. Anyway, we hebben vorige week zaterdag heerlijk bij de Chinees gegeten. Mijn vriend en ik misten in Australië het lekkere Chinese eten dus hebben we dat nu dubbel en dwars goed gemaakt.Ik moest even wat boodschappen hebben bij de supermarkt en zag dat de Smoeltjes in de aanbieding waren. Deze at ik vroeger heel veel en had er ineens weer zo'n trek in. Gek is dat, ze zijn zo lekker! Ik ben zó blij dat ik weer bij Bella ben, wat heb ik haar gemist zeg! Kijk haar nu eens heerlijk zonnen. 


Het ging deze week niet zo heel goed met mijn moeder (daar ga ik verder niets over zeggen) dus gaven mijn vriend en ik haar als verassing het spel Scrabble. Dit wilde ze al zolang hebben. Gelukkig gaat het nu weer goed met haar, daar zijn we allemaal heel blij om!


 Tijd voor een nieuw, zomers lakje op de teennagels. 


Ik ging dinsdag met mijn moeder even shoppen. Het was heerlijk weer en we besloten bij een nieuw eet tentje wat te gaan eten.


Ze hebben er van alles; boterhammen, quiche, tosti's, soepen en ga zo maar door. Ik koos voor landbrood met verse zelfgemaakte eiersalade. Echt een toppertje, hier ga ik zeker nog een keer heen.Woensdag ging ik, na zeven maanden (!), weer eens naar de kapper. Hij raadde mij de Tangle Teezer aan omdat mijn haar altijd een heel gedoe is om uit te borstelen. Ik heb er nog geen seconde spijt van. Mijn hele review over deze borstel kun je hier teruglezen.


In Australië had ik een aantal boeken besteld op bol.com waaronder het boek van Rudolph's Bakery wat ik al heel lang wilde hebben. Ik ging meteen aan de slag en maakte havermoutkoekjes.


Het resultaat. Het was mijn eerste keer, ik ging meteen de fout in door veel te grote koeken te maken. Ach, volgende keer beter. Verder waren ze heel erg goed gelukt, mijn vader heeft ze bijna allemaal in zijn eentje opgegeten haha.Donderdag was het lekker warm maar ik besloot thuis te blijven en foto's te maken en te bewerken. Fijn om weer eens een dagje daarmee bezig te zijn!Vrijdag was het echt zo lekker buiten. Mijn vriend en ik gingen weer naar het Delftse Hout waar we bij een restaurantje/café gingen zitten. Daar namen we een biertje ...en een meergranen broodje gezond. Yummieee ..


Even mijn benen een beetje bijkleuren. Zo gek is dat, in Australië was het winter en waren we weer gewend aan koud weer & hier is het weer heerlijk warm.


Gisteren gingen mijn vriend en ik met mijn ouders naar de stad. We moesten een paar dingen hebben en hebben weer op een terrasje gezeten. Wat een leven, love it! Oh trouwens, ik heb mijn haar vrijdag geverfd! Ik was nog heel blond omdat ik het ooit heb laten bleken (stomste wat ik ooit gedaan heb maar goed) en nu heb ik er donkerblond overheen gedaan. Donkerblond is mijn natuurlijke en eigen haarkleur dus nu is alles weer wat meer egaal en één kleur. Hoe vinden jullie het?We kochten op de markt een hele berg fruit; bramen, aardbeien, kersen en perziken. We namen het er meteen goed van en pakten allemaal een schaal vol. 


Selfie met mijn nieuwe lip kleur. Review komt binnenkort online! (o gosh, waarom kijk ik altijd hetzelfde op selfies haha)


Zaterdagavond gingen we met mijn ouders nog even gezellig ergens wat drinken. Het bleef lang warm dus het was goed te doen.
En dit was mijn week. Hoe gaat het met jullie? Houden jullie het nog een beetje uit met die hitte? De komende week ga ik niet heel veel bijzonders doen, waarschijnlijk afspreken en bijkletsen met wat vriendinnen en (hopelijk) van het lekkere weer genieten.


Fijne zondag allemaal!
Liefs.
1 opmerking:

  1. Wat een fijne, zomerse foto's! Alle foto's met eten zien er zo heerlijk uit. Jij ook nog een fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!