donderdag 24 juli 2014

YOGHURT BARN

Ik ben gek op bijzondere en gekke winkels of eet tentjes. Zo zat ik wat te Googlen en kwam ik uit bij de website van de Yoghurt Barn. Dit is een heel mooi bedacht concept waar ik echt een keertje naartoe wil, ook al betekend dat dat ik een uur naar Amsterdam moet reizen. Wat de Yoghurt Barn doet is een trend voortzetten die in New York begonnen is; naturel, biologische yoghurt en die verder zelf samen stellen. 


'Kwaliteit begint bij passie. Passie voor de natuur, lekker eten en genieten. Passie voor het pure. Zo is Yoghurt Barn ontstaan.'

Dan weten we dat ook weer! Yoghurt Barn brengt het eten van yoghurt, buitenshuis. Yoghurt is niet meer dat standaard 'saaie' toetje wat je altijd aan het einde van je warme maaltijd eet. Yoghurt kan altijd! Vanaf nu kun je genieten bij Yoghurt Barn van Loei Lekkere producten in de unieke 'Barns' waarin je echt het idee hebt alsof je je op een 'luxe' boerderij waant. 


De bar waar aan je wordt bediend is groot en van alles voorzien. De yoghurt is zo vers dat het pas 48 uur geleden is, dat de koe waarvan jij de yoghurt zit te eten, is gemolken. Verser kan niet! Alles is biologisch, wat ik echt een dik pluspunt vindt. Tegenwoordig gaan we toch wat meer opletten op wat we kopen en of het goed is voor de natuur. De sapjes, koffie en frisdranken zijn ook biologisch en kun je dus met een gerust hart drinken. 










Frozen Yoghurt is tegenwoordig een hype aan het worden. Geen idee waarom, ik heb het nog nooit gegeten maar het zal ongetwijfeld lekker zijn. Ben je op zoek naar een gezond en goed vullend ontbijt voordat je naar school of je werk gaat? Dit is geen probleem, je kunt je yoghurt zelf zo lekker maken als je zelf wilt door er verschillende toppings, siropen of superfoods aan toe te voegen. Er zijn zelfs verschillende Specials die door chef-koks zijn samengesteld zodat je optimaal kunt genieten van jou yoghurt!



Je kunt niet zomaar kiezen tussen Frozen Yoghurt of gewone yoghurt. Yoghurt Barn heet niet voor niets Yoghurt Barn. Je hebt namelijk de keuze tussen lekkere lobbige hangop (leuke woordcombinatie, ha!) en magere of boerenyoghurt.
Toppings die je kunt toevoegen zijn o.a.; muesli, peulvruchten, verse noten maar ook iets ongezonder maar niet minder lekker, chocolade, brownie of koekjes. Oh man, ik krijg er trek van .. 




Yoghurt Barn werkt met verschillende bedrijven samen. Ik vind dit, zeker als iemand claimt biologisch verantwoorde producten te verkopen, heel interessant om te lezen. Vind je dit niet zo boeiend, dan moet je even doorscrollen.

Zuivelboerderij De Lange
De boerderij van de familie De Lange heeft ervoor gekozen om hun bedrijf aan te passen aan hun omgeving: een biologische veehouderij met daarbij een ambachtelijk klein zuivelfabriekje. Ze hebben een grote stal waarin zo'n 275 melkkoeien staan die ons van onze heerlijke yoghurt voorzien. Na het melken wordt de melk meteen gepasteuriseerd, afgevuld en verpakt zodat er niets van de versheid verloren gaat. Loei Lekker dus!

Bocca Coffee
Dit bedrijf wordt geleid door de broers Simons. Hun doel is om de boeren een zo hoog mogelijke prijs te betalen voor hun uitstekende koffie bonen. Bij Yoghurt Barn wordt Loei Lekkere biologische koffie uit EthiopiĆ« geserveerd. 

Earth Water
Zelfs bij het water wat wordt geserveerd wordt erop gelet of het wel op een goede manier wordt gewonnen. Earth Water is water waarbij 100% van de nettowinst aan waterprojecten over de hele wereld wordt geschonken. Het merk is opgezet vanuit de gedachte dat dat niet iedereen in de wereld schoon drinkwater heeft. Water drinken voor het goede doel dus!

Bionade
Bionade, ik hoor je denken, dit is hetzelfde als limonade. Fout! Limonades zijn zogenaamde mixdranken, Bionade wordt helemaal biologisch geproduceerd. Bionade is verkrijgbaar in de smaken Vlierbes, Gember & Sinaasappel en de variant Kruiden & Lychee. 

Tea Bar
Ik denk dat jullie weleens van Tea Bar hebben gehoord. Ik heb er persoonlijk nog geen ervaringen mee of er iets over gedeeld op mijn blog maar de Tea Bar is wel degelijk populair. Het bestaat sinds 2008 en verkoopt meer dan 100 soorten thee en kruiden. De thee kun je zelf scheppen en de smaak met je yoghurt combineren. Ik vind dit superleuk bedacht en wil dit ook graag een keer zelf uitproberen. 

's Lands Beste Biosappen
De producten van 's Lands Beste Biosappen kun je het beste in drie woorden: Luxe, ambachtelijk en pure verwennerij.




Oeeeeh yeah, ik ben echt super nieuwsgierig geworden naar Yoghurt Barn. Enige jammere is dat het niet echt bij mij om de hoek zit, dus ik hoop echt dat er meer vestigingen worden geopend. Op het moment heeft Yoghurt Barn twee vestigingen. In Utrecht op de Vinkenburgstraat en in Amsterdam op de vd Helstraat. 

Wil je meer informatie over Yoghurt Barn en hun producten? Neem dan een kijkje op www.yoghurtbarn.nl 




3 opmerkingen:

 1. Ooo, hier zou ik nog wel eens heen willen! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Frozen Yoghurt is echt heel lekker...
  & Dit concept spreekt mij ook wel aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mm, dit klinkt goed! Jammer dat het ook niet echt in mijn buurt zit.. Maar ik ga het zeker wel onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!