vrijdag 25 juli 2014

NIVEA AFTER SUN LOTION

Afgelopen woensdag hebben mijn vriend en ik heerlijk liggen bakken op het strand. Het was fantastisch weer, soms gewoon tegen het hete aan. We hadden helaas niet zo'n fijne zonnebrand bij ons en bovendien was 'ie bijna op. We wilden natuurlijk niet als een stel rode kreeften rondlopen de dag erna, dus gingen we op zoek naar een goede aftersun.En gelukkig vonden we deze ook bij de Kruidvat! Even een dikke tip voor iedereen, alle Nivea Zonneproducten zijn nu 50% korting. We namen de hydraterende after sun lotion mee en diezelfde avond heb ik hem nog getest.

Deze verkoelende lotion hydrateert de huid 24 uur en zorgt voor een langdurig bruine teint. Er zit zelfs Aloë Vera en Avocado olie in om je huid heerlijk zacht te maken.


 Ingrediëntenlijst.De flacon is mooi lichtblauw en er zit een klik dop op. Werkt snel en hygiënisch. 


De structuur van de lotion is super fijn. Heel licht en makkelijk over je huid te verdelen. Je voelt direct dat de lotion verkoelend en beschermend werkt. Gelukkig was ik niet heel erg verbrand maar merkte wel dat sommige delen van mijn huid ietwat gevoelig waren door de zon. De lotion trekt bovendien snel in. Fijn want dan hoef je niet eerst een uur te wachten voordat je je kleding aan kunt doen. 

Deze Nivea after sun lotion heeft mijn huidje heel fijn geholpen. Na het aanbrengen had ik geen last meer van een trekkerig en branderig gevoel. Het verkoeld meteen en het fijnste van alles vind ik dat 'ie snel intrekt. Ik haat lotions die er een half uur over doen voordat ze beginnen in te trekken. Ik kan jullie deze aftersun van harte aanraden. Sprint snel naar de Kruidvat nu 'ie nog in de aanbieding is!

De Nivea After Sun Lotion kost normaal €9,49 maar nu €4,75 en is te koop bij de Kruidvat.
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!