dinsdag 5 augustus 2014

ANDRÉLON HAPPY HIGHLIGHTS

De nieuwe Andrélon lijnen schieten als paddenstoelen uit de grond. Niet dat ik dat erg vind, ik ben enorm gek op Andrélon en wil altijd alles uit proberen. Ik was heel verrast door deze nieuwe Happy Highlights lijn. Vijf splinternieuwe producten om je highlights te laten stralen!



Om je kapsel net even wat levendiger te maken en uitstraling te geven zijn highlights een goede optie. Ik heb ze ook (alhoewel je ze bijna niet meer ziet) en vind het iets heel moois hebben. Helaas word je haar kwetsbaarder als je het kleurt, zeker als je het lichter maakt met highlights. Don't stress, want Andrélon heeft nu speciale verzorging zodat je haar gezond en sterk blijft. Door de voedende eigenschappen van jojoba-olie voorkom je dat je lokken droog/dof worden.

De lijn bestaat uit vijf producten:

- Andrélon Happy Highlights Shampoo: €4,39
- Andrélon Happy Highlights Conditioner: €4,59
- Andrélon Happy Highlights 1-minuut Masker: €4,99
- Andrélon Happy Highlights Anti-Klit Spray: €4,99
- Andrélon Happy Highlights Serum-Oil: €7,99


De shampoo zit boordevol met jojoba-olie en maakt je haar schoon zonder het te verzwaren. Deze shampoo kun je iedere dag gebruiken. De paarse fles valt extra op door de 'glans' van de jojoba-olie. Geen idee wat het is maar ik vind de Andrélon flacons altijd erg mooi. 

Wist je dat:
- Jojoba-olie ook wel vloeibaar goud wordt genoemd? Jojoba-olie heeft namelijk een heldere, goudgele kleur en bevat van nature enorm veel waardevolle eigenschappen voor huid en haar. Het is bijvoorbeeld ook een goede, natuurlijke moisturizer voor je hoofdhuid. Probeer het zelf eens door met een paar druppels Happy Highlights serum-oil je hoofdhuid in te masseren. Laat dit tien minuten inwerken spoel het daarna uit met de Happy Highlights shampoo. 
- Heb je gekleurd haar zonder highlights? Ook dan kun je de producten prima gebruiken. De jojoba-olie verzorgt gekleurd maar ook beschadigd haar door fohnen, borstelen, stylen en invloeden van zon, chloor en zeewater. 


De conditioner maakt je haar goed doorkambaar (kan ik zeker goed gebruiken, hi). Het voed het haar tot diep in de kern en maakt het heerlijk zacht.


De maskers van Andrélon zijn altijd zo heerlijk! Dit masker geeft je haar in 1 minuut een gigantische boost. Het is speciaal ontwikkeld om je haar snel te voeden en herstellen. Na deze één minuut krijgt je haar weer een prachtige glans. Omdat ik lang haar heb, breng ik het masker vaak alleen 5 centimeter vanaf de aanzet en in de puntjes aan.

Ohja nog een leuk weetje van Andrélon:
'Jojoba olie wordt gewonnen uit de zaadjes van woestijnplanten die voornamelijk  in Mexico en Zuid West Amerika groeien. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in cosmetica omdat het een verzachtende, glansgevende en voedende werking heeft.'  



Ik + anti-klit spray= onafscheidelijk. Zonder spray is mijn haar bijna niet door te kammen dus elke keer als ik mijn haar heb gewassen is dit mijn redder in nood. Het maakt je haar zacht en doordat het makkelijker door te kammen is, breekt je haar niet af. Pluspunt! Bovendien gaat het ook nog eens pluis tegen. 


Deze luxe olie, ook weer verrijkt met de verukkelijke jojoba-olie, wordt heel snel in het haar opgenomen. Fijn, want dan wordt het niet vet of zwaar. De olie verzorgt je highlights intensief. De formule herstelt het haaroppervlak en zorgt ervoor dat je je haar gemakkelijker in model kunt brengen. Handig voor als je 's ochtends hebt gedoucht en snel de deur uit moet. Breng een paar druppels op vochtig haar aan voordat je gaat föhnen of gebruik het op droog haar om je lokken extra glans te geven. 


Ik ben helemaal blown away door deze mooie en uitgebreide Happy Highlights lijn van Andrélon. Alle producten zien er weer fantastisch uit en dat alles voor een hele fijne prijs.

De Andrélon Happy Highlights lijn is vanaf nu te koop bij de drogist.




2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!