woensdag 27 augustus 2014

ARGAN OIL SUBLIME MASK

Nadat ik net terug was uit Australiƫ moest ik nodig weer eens naar de kapper. Daar werd ik flink onder handen genomen en ging er ook niet met lege handen weg. Dolgelukkig kwam ik met een Tangle Teezer en een heerlijk argan olie masker naar buiten. Het masker is van het merk FarmaVita, zelf had ik nog helemaal geen ervaring met dit merk. Daar is nu verandering in gekomen!


Bij de kapper verkopen ze meer producten met argan olie. Argan lijkt een beetje een uitstervend iets. Je leest en hoort er steeds minder over maar toch blijf ik het te gek vinden! Het maakt mijn haar super zacht en ik voel echt dat het verzorgd is. Daarom wilde ik maar al te graag dit masker uitproberen.


Informatie op het doosje. 


Het masker komt in een mooie oranje pot met een afbeelding van een boom op de voorkant.

'Dit is een rijk herstellend masker op basis van arganolie met een intens exotische geur en een gouden romige textuur, speciaal ontwikkeld om het haar te voeden en heerlijk zacht glanzend te maken.'


Bovendien zit er flink wat in: 250 ml. Fijn, daar kan ik weer even mee vooruit!


En zo ziet het eruit. Op het eerste gezicht niet echt dat je denkt: 'Hmm, lekker' maar de geur die er vanaf komt is werkelijk heerlijk!


Het masker is dik van structuur (zoals bij de meeste haarmaskers) en is vol en romig.

Hoe gebruik je dit masker nu eigenlijk? Breng een geruime hoeveelheid op nat haar aan (beste is nadat je je haar hebt gewassen) en laat het drie tot vijf minuten intrekken. Masseer het goed in en spoel het daarna uit. Dit masker is trouwens geschikt voor ieder haartype!


Dit masker gebruik ik op twee manieren; alleen onder de douche maar als je je haar nog wat extra wilt verzorgen kun je dit masker ook onder de douche opbrengen, het niet uitspoelen maar een vlecht in je haar maken en hiermee gaan slapen. Leg even een handdoekje op je kussen zodat je kussen niet vies wordt. 's Ochtends spoel je het dan uit en heb je super zacht haar. Een aanrader! Ik ben heel erg blij met dit masker en ga 'm zeker opnieuw kopen als 'ie op is.

Het FarmaVita Argan Oil Sublime Mask kost €14,75 en is te koop bij verschillende kapsalons of online. 




4 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord maar volgens mij is dit een fantastisch product! Bedankt voor je super fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze heb ik ook gehad en is inderdaad heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende dit merk nog helemaal niet! Klinkt wel heel erg goed, ik word er wel nieuwsgierig naar....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank jullie wel voor de leuke reacties!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!