vrijdag 8 augustus 2014

MIJN FAVORIETE PRODUCTEN

Iedereen heeft wel favoriete producten. Dingen die altijd terug komen en waar je geen genoeg van kunt krijgen. Het leek me leuk om je vandaag mijn all time favourites te laten zien. Haarverzorging, gezichtsproducten, alles komt aan bod!


Douche
Als eerste begin ik met de dingen die ik onder de douche gebruik. Mijn Philosophy Cinnamon Buns is echt onmisbaar geworden sinds kerst vorig jaar. Hij is nog steeds niet op, ik doe er heel zuinig mee en zit er zelfs aan te denken om alvast een tweede fles aan te schaffen. Ik geloof dat ik je niet verder hoef uit te leggen hoe dol ik op deze shower gel ben. Daarnaast de Rituals Flower Shower douche gel. Ik vind de shower gels van Rituals fantastisch omdat ze zo heerlijk schuimen. Met name ben ik fan van deze nieuwe geur die heerlijk fris en bloemig is. 



Haarverzorging
Andrélon blijft een favoriet merk van mij. Ik probeer veel verschillende merken maar ik val toch iedere keer weer terug op Andrélon. De nieuwe Keratine Repair shampoo vind ik heel lekker en maakt mijn haar zacht. Daarnaast gebruik ik de Perfecte Puntjes crème. Die breng ik op zowel nat als droog haar aan.


Styling
Batiste droogshampoo is echt onmisbaar. Dat is ook een van de dingen die ik heel erg gemist heb ik Australië. Ze verkochte het wel maar het was zo ontzettend duur. Toen ik weer terug in Nederland was heb ik meteen een extra grote bus gekocht en ik ben zo verliefd op dit spul. Als mijn haar wat vettig is spray ik er een beetje Batiste in en het is alsof mijn haar nooit vet is geweest. De Andrélon Go For Texture Beach Spray maakt dat ik lekker veel slag/krullen in mijn haar krijg. Voor een warme zomerdag vind ik dit heel leuk!


Lichaamsverzorging
Qua lichaamsverzorging gebruik ik altijd een scrub en body lotion of body butter. Op het moment gebruik ik de TBS Cranberry Body Butter en TBS Honey Mania Body Scrub. Beide verrukkelijk!


Gezichtsverzorging
Sinds Australië gebruik ik de Hope in a jar day & night cream van Philosophy. Ik wil niet meer anders! Echt, ben je op zoek naar een goede dag en nacht creme die je huid heel lichtjes scrubben, egaler en stralender maakt? Probeer dan alsjeblieft een keer deze twee potjes. Het kost even wat maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Ze zijn bovendien ook nog heel zuinig in gebruik dus dan heb ik die prijs er wel voor over.


Foundation & primer
Al ruim een half jaar gebruik ik de CC Cream van Maxfactor. Wat is deze goed zeg! Oneffenheden worden weggewerkt en mijn huid word er meteen veel egaler en mooier van. Hij brengt gemakkelijk aan en geeft geen vlekken. Als oogschaduwbasis heb ik de Too Faced Shaduw Insurance. Deze kocht ik in Australië en ik begrijp wel waarom zoveel bloggers hier zo enthousiast over zijn. Mijn oogschaduw blijft perfect zitten en je hoeft er niet veel van te gebruiken. 


Tools
De Real Techniques Expert Face Brush is een kwast die ik absoluut niet meer wil missen. Heel lang heb ik gezocht naar een goede foundation kwast die ervoor zorgt dat foundation of bb creams goed op hun plek blijven zitten maar, most importantly, geen velletjes geven. Met iedere kwast die ik gebruikte kreeg ik velletjes en droge plekjes op mijn huid. Met deze kwast is dat verleden tijd. Ik ben er zo blij mee!


Oog make-up
De Clump Defy mascara van Maxfactor is mijn favoriete mascara. Eindelijk een mascara die doet wat 'ie belooft: volume, wimpers die niet aan elkaar plakken en verlenging. Awesome! Onder zie je de Essence Superfine eyeliner pen die ik al een paar maanden aan het gebruiken ben. Hij is nu bijna op maar ik ben er heel tevreden over. Zo tevreden zelfs, dat ik alweer een nieuwe heb gekocht. Komt binnenkort nog een review van.


Borstel & poeder
Mijn Tangle Teezer! Yeaaah, hoe kan die nu ontbreken in mijn favorieten lijstje? Ein-de-lijk een borstel waarmee ik zonder tranen in mijn ogen mijn haar kan kammen. Nat haar borstelen was altijd een ramp maar gaat nu een stuk makkelijker. Daarnaast (ik schaam me voor de poeder ha) de Essence All About Matt compact powder. Hier kan ik ook niet meer zonder. Zo erg zelfs dat ik weleens een keer zonder poeder op onderweg was naar mijn werk en ben terug gefietst om mijn gezicht nog af te poederen. Is dat gênant? 


En dit waren ze: mijn favoriete producten! Ik vond het erg leuk zo'n artikel te maken dus wie weet komt er over een tijdje een nieuwe editie van online.

Wat zijn jou absolute favourites? 




3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!