zondag 3 augustus 2014

MY WEEKLY UPDATE AUGUSTUS #1

Hallo augustus, wat leuk dat je er bent! Ik ben nog steeds volop aan het genieten van mijn vrije dagen. En soms toch ook niet omdat ik toch snel weer aan het werk moet, ingewikkeld allemaal. Anyways, kijken jullie weer mee naar mijn week?


Ik ben nog steeds helemaal gek op deze combi; mijn ice scream shirt van Loavies met statement ketting. Komt nog een keer een outfitpost van online!


Mijn vriend is heel druk bezig met zijn scriptie dus ik besloot heb een handje te helpen met het uittypen van interviews die hij gehad heeft met mensen uit Amerika. Wat een rot werk, en het is zó tijdrovend. Onzin, dus daarom hielp ik een beetje mee. Wel met koud water uit mijn nieuwe Starbucks Tumbler, het was bloedheet en zo houd ik mezelf in de gaten dat ik wel genoeg water drink. Daarna even lunch klaargemaakt: bagels met avocado. 


 Andere statement ketting, love them!


Mijn vriend en ik gingen even naar de Ikea, altijd leuk om spulletjes te kijken. Nóg leuker is het eten. Oeeh wat hebben we dit gemist in Australië, haha.Ik heb in Australië ontzettend veel bak boeken besteld waaronder Rudolphs Bakery en ik wilde heel graag een keer de makkelijke jamkoekjes uitproberen. Vooral ook omdat mijn vriend er veel om vroeg. Het was even puzzelen met het deeg maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn toch? Ze waren in ieder geval heerlijk!Ik was aan het lunchen met een vriendin in de stad en kreeg een foto van mijn vriend dat er een pakketje op me lag te wachten voor m'n blog. Altijd leuk! <3


31 juli kwam ik erachter dat ik vóór augustus studiefinanciering moet aanvragen, oeps! Ik dacht dit 'even' te doen. Helaas was het nogal een gedoe, tegenwoordig gaat niks heel makkelijk. Uiteindelijk is het toch gelukt.  Lekker recept gezien in een tijdschrift. 
Vrijdagavond gingen we weer eens een keer samen naar de bioscoop. De laatste keer was in Perth, Australië. Zo'n gek idee. We gingen naar Dawn of the Planet of the Apes. Hele gave film, aanrader!


Zaterdag was het nog lekker weer en ik moest nog boodschappen doen. Ik fietste naar de markt om nog even fruit te halen en stond even stil voor de Nieuwe Kerk. Wat ben ik toch ook weer blij om in mijn mooie stadje te zijn.Zaterdagavond gingen we samen naar de eerste editie van Delft Citypop waar o.a. de Memphis Maniacs optraden. Ook voor mijn vriend wel even fijn om iets leuks te doen.


 Saampjes. 


Op de terugweg reden we eerst even langs de Mac drive (sleeeeecht) en eenmaal thuis aten we onze hamburgers voor de tv op met Breaking Bad aan. We moeten nog één aflevering, vind het spannend!


En dit was mijn week alweer. Aanstaande woensdagochtend heb ik een selectie gesprek voor een eventuele baan, ben benieuwd of dit iets word. Verder ga ik me vooral weer bezig houden met sollicitatiebrieven versturen en hopelijk ook nog iets leuks doen. We'll see!


Genieten jullie nog een beetje van je vakantie?

Liefs,
Anoeska.
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!