zondag 10 augustus 2014

MY WEEKLY UPDATE AUGUSTUS #2

Alweer een maand zijn we nu in Nederland. Wat een gek idee dat het alweer vier weken geleden is dat we aankwamen op Schiphol. Ons leven is heel druk en we zijn volop bezig dingen te regelen.  Zo had ik deze week een sollicitatiegesprek en zijn we ons een beetje aan het voorbereiden dat we straks weer terug naar ons eigen huisje gaan. 


Zondag aten we wat we in Australië veel aten: chili con carne met nacho cheese. Ideale combi!


Deze week ontving ik mijn allereerste MUA producten. Kijk wat mooi! Een prachtig oogschaduw palette met bruintinten, een nude lipstick en twee vrolijke lakjes. Binnenkort komt alles op de site.


Ik maakte de hazelnoot thee-rol uit het Rudolph's Bakery bakboek. Deze wilde ik al zo lang een keer maken en hij was erg goed gelukt. Helaas een beetje teveel voor met z'n tweeën dus ik heb een hoop weg moeten gooien omdat het deeg snel droog wordt. Volgende keer maar een keer met kerst maken, als er veel mensen zijn haha.


Time for strawberries! 


Helemaal verliefd op de nieuwe Robijn Zwitsal. Ik ben echt zwaar Zwitsal verslaafd en vind het dan ook heerlijk als mijn kleren naar Zwitsal ruiken. De geur is niet te overheersend dus je hoeft niet bang te zijn dat er meteen een babylucht in je kledingkast hangt.


Dinsdagavond voelde ik me niet zo lekker en toen ik woensdagochtend wakker werd was ik echt zo ziek. Geen idee wat het was maar ik heb de hele dag in bed gelegen. 


 Ondertussen keek ik wat afleveringen van GTST terug.


Gelukkig voelde ik me donderdag alweer beter want ik moest om 11 uur in Den Haag zijn voor een sollicitatiegesprek. Dit ging heel goed en ben uitgenodigd voor een tweede gesprek aanstaande donderdag. Duimen jullie voor me?


Vrijdag was de broer van mijn vriend jarig en we gingen met z'n allen uit eten bij een café. Ik heb heerlijk gegeten en het was erg gezellig!


 Ik gebruikte de Fluffy Frosting Whipped Sugar Scrub weer eens van The Beauty Bakery. Wat is deze scrub toch heerlijk. 


 Fan van de nieuwe Andrélon Happy Highlights shampoo.


Bella die zoekt zo haar plekjes in het huis om lekker te slapen. Tegenwoordig ligt ze op een mega hoge kast. Hoe ze erop komt blijft me een raadsel. Knapperd is het ook. <3


En dit was mijn week! Volgende week komen mijn ouders terug van vakantie en dan gaan wij dus weer naar ons eigen huis. Ik kijk er heel erg naar uit. Na zoveel maanden alles te hebben gedeeld met mensen is het toch wel erg fijn om weer samen te zijn. Hoewel ik mijn ouders heel erg ga missen .. Verder heb ik dus donderdag met tweede gesprek en ik hoop dat het allemaal goed gaat. Vandaag gaan we samen bij mijn oma langs en voor de rest niet zoveel.


Hoe is jullie weekend?
Geniet ervan!

Liefs.
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!