vrijdag 5 september 2014

DRUK,DRUK,DRUK

Hallo lieve allemaal! Even een kort berichtje aangezien er al twee dagen geen artikel op de site is verschenen ..


Dat komt namelijk omdat ik me dinsdag heb voorbereid op mijn eerste inwerkdag (dat was woensdag) in de Rituals in Amsterdam. Woensdag moest ik dus werken en vandaag weer. Ik vind het heel erg leuk maar moet wel erg wennen aan het werken op zich. Dat klinkt misschien een beetje vreemd maar keep in mind dat ik zeven maanden niet heb gewerkt dus dan is het wel weer vreemd. Er komt ineens heel veel informatie op me af en sommige dingen gaan gewoon niet zoals ik het wil. Een voorbeeldje hiervan is het inpakken van cadeaus. Wat is daar moeilijk aan denk je misschien maar ik ben nooit heel goed geweest in inpakken. Gelukkig heb ik het wel veel moeten doen maar ik moet er heel erg inkomen. Het ging even niet goed en weet me dan geen houding te geven en vergeet dan hoe ik het moet oplossen of de volgende keer op welke manier het moet. Op zo'n moment voel ik me ontzettend stom en ik kan je niet vertellen hoe er ik me dan schaam. Vervelend en ongemakkelijk dus .. Ik hoop oprecht dat het vandaag beter gaat alleen heb ik snel het idee dat als ik één cadeau niet kan inpakken ik nergens goed in ben en maar beter kan stoppen omdat ik zo onzeker word. Hebben meer mensen hier last van? Het is zo frustrerend ... Het werk vind ik heel leuk maar baal er dan van dat dit soort dingen niet lukken.

Anyways, dat is dus de reden dat het even wat stiller is op de site. Dat betekent niet dat ik jullie ben vergeten en als ik zondag vrij ben ga ik keihard aan de slag om artikelen te schrijven en foto's/filmpjes te maken. Hopelijk blijven jullie me wel volgen!

Ik ben benieuwd of er nog meer mensen zijn die tijdens het inwerken op hun nieuwe werk last hebben van onzekerheid en faalangst. Laat het me weten!


Liefs,
Anoeska.
2 opmerkingen:

  1. Dit artikel spreekt mij heel erg aan! Ik herken dit op het moment namelijk heel erg :) Ik kan alleen maar zeggen; geef het tijd. Dan merk je vanzelf dat je het allemaal echt wel kan! De onzekerheid zit vaak alleen maar in je hoofd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel succes met je nieuwe baan! en vanzelf zal alles wel op zn plaats vallen en lukt het allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!