dinsdag 21 oktober 2014

ESSENCE GET BIG LASHES MASCARA

Ik zat zo eens door mijn make-up spulletjes te snuffelen en dan kom je altijd van alles tegen. Foundation die je al maanden niet meer hebt gebruikt, oogschaduw waarvan je niet eens meer wist dat je die had en toen ineens .. zag ik deze nieuwe Essence Het Big Lashes mascara. Ik probeerde 'm direct uit!De mascara zelf vind ik er een beetje kinderlijk uitzien. Geen idee hoe dat komt, misschien is de huls te groot of de letters te opvallend. Anyways ..


De Get Big Lashes mascara zegt het eigenlijk al. Het belooft je wimpers een enorme oppepper te geven en te zorgen voor super veel volume. Het zou niet moeten klonteren en is waterproof. 


Het borsteltje ziet er wel oké uit, ik vond hem wel iets te klonterig maar we zullen zien.


Het borsteltje van dichtbij.


Dit zijn mijn wimpers zonder mascara.


 Hier heb ik op beide wimpers één laagje mascara aangebracht.


Ik vind het resultaat op zich wel mooi maar helaas ben ik niet blown away door deze mascara.


Essence beloofd je extra grote wimpers met veel volume maar ik moet helaas zeggen dat dit niet het geval is. Bij mij dan hé. Het zou zomaar kunnen dat jou wimpers hier echt een boost van krijgen alleen bij mij gebeurde er niet zoveel.  Ook klontert 'ie toch wel een beetje en het borsteltje is iets te groot naar mijn zin. Nu lijkt het alsof ik deze mascara helemaal niks vind maar dat is niet waar. Ik gebruik hem iedere dag en vind hem prima!

De Essence Get Big Lashes mascara kost €2,39 en is te koop bij Kruidvat.
1 opmerking:

  1. Ik vind het resultaat er best mooi uit zien! Maar inderdaad, echt booming is het nou ook weer niet. Wel fijn dat je hem getest hebt, soms zitten er echt pareltjes tussen budget mascara!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!