dinsdag 28 oktober 2014

RITUALS DIWALI LIMITED EDITION

Bloemen met Indiaanse kruiden, dit blijkt een super lekkere combinatie. Rituals bewijst dit met hun nieuwe winter Limited Edition: Diwali. Producten waarmee je je in een heerlijke warme geur onderdompelt.


Deze Limited Edition collectie is geïnspireerd op het lichtjesfeest in India wat één keer in het jaar wordt gevierd en vijf dagen duurt. De mensen vieren dan de overwinning van het licht op de duisternis. Deze geur doet je dan ook echt denken aan India. Patchouli en kardemom zijn de geuren die in alle producten aanwezig zijn maar het is de kardemom die de hoofdrol speelt. Deze zorgt voor de lekkere kruidengeur. 


Rituals Diwali Delight doucheschuim
Rituals staat natuurlijk bekend om de heerlijke douche producten zoals de douche schuim. En die doen hun naam echt eer aan want hiermee krijg je schuim, schuim en nog meer schuim. Bovendien krijg je naast het schuim ook nog eens die lekkere warme, kruidengeur. 
Prijs: €8,00


 Rituals Touch of Light body creme
Ik ben zo'n fan van die body creams van Rituals. Ze ruiken fantastisch, voeden de huid en trekken snel in. 
Prijs: €15,00Rituals Sacred Fire geurstokken
Sinds kort heb ik de geurstokjes van Rituals ontdekt. Ja natuurlijk bestaan ze al langer maar ik vond het eigenlijk een beetje weggegooid geld. Wat zou je nu echt ruiken van een paar stokjes in de huiskamer? Nou veel dus! Ik heb eens de Lotus Secret gekocht en ben er echt weg van. De huiskamer ruikt echt lekker fris. Deze geurstokjes ruiken anders dan de geur van Diwali, hier zit namelijk cedar in wat ervoor zorgt dat ' ie een houtachtige geur krijgt. 
Prijs: €23,50


 Rituals Diwali Nail Varnish gift set
Wat ook leuk is is dit nagellak setje. Cute! Hoe gaaf is dit om iemand cadeau te doen met Sinterklaas of Kerst? De kleuren: zwart, rood met een glitter, goud glitter.
Prijs: €12,50


 Rituals Sacred Fire geurkaars
Wat is lekkerder dan een heerlijk geurende geurkaars aan te steken als het buiten koud en regenachtig is? Voor mij is een geurkaars een musthave als de koude dagen er weer aankomen. Deze geurkaars is goed voor maar liefst vijftig branduren.
Prijs: €17,50


Ben je gek op kruidige, wintergeuren? Dan is de nieuwe Limited Edition van Rituals echt iets voor jou!

De producten zijn nu te koop bij Rituals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!