maandag 1 december 2014

KIEHL'S FACIAL CLEANSER & MAKEUP REMOVER

Kiehl's was voor mij een heel onbekend merk, tot ik bij de Bijenkorf ging werken. Ik snuffelde wat rond tussen de producten en dat zag er allemaal heel goed uit. Nu was ik toevallig nog op zoek naar een goede gezichtsreiniger en make-up remover en die hadden ze.Eerst even in het kort iets over Kiehl's:
'In New York in 1851 begon het allemaal met apotheker John Kiehl. Kiehl's is vooral een 'state of mind'. De familie die dit merk groot maakte ontwikkelde producten in samenwerking met de klant. De ingrediënten van de producten worden streng gecontroleerd waardoor je er altijd zeker van bent dat je een goed product in handen hebt.' 


Enfin, ik ging dus voor een gezichtsreiniger. Deze sprak mij wel aan. De Ultra Facial Oil-Free Cleanser is voor een gemengde tot vette huid en helpt onzuiverheden te bestrijden en te verwijderen. Ik heb qua onzuiverheden soms alleen wat last van mee-eters (sorry voor het vieze verhaal ha) en voor de rest alleen een vette huid. Ik kocht deze cleanser ook met de reden dat mijn vriend ook graag een goede reiniger wilde hebben. Hij heeft een onzuivere huid en daarom sprak deze mij ook aan. 

Prijs: €17,00


De reiniger is olie vrij en kun je een tot twee keer per dag gebruiken. Gewoon masseren op een vochtige huid, afspoelen en klaar is kees! Er zitten geen parabenen, siliconen of parfum in.


Het product komt uit een hele kleine opening wat ik op zich wel handig vind. Ik heb een hekel aan tubes of flesjes waar in één keer een hele hoop uit komt.


Dit is de structuur. Het is wat dikker dan ik had verwacht.


Maar zodra het in aanraking komt met water word het algauw dunner zodat je het makkelijk kunt verdelen over je gezicht. Er zit een hele subtiele geur aan, een beetje medicinaal maar niet te overheersend. 

Ik ben heel erg blij met deze reiniger. Wat me wel opvalt is dat als je het van je gezicht afspoelt het lijkt alsof je huid heel droog is. Gelukkig trekt dat bij en heb ik (zeker als ik mijn gezicht nog insmeer met een crème) een heerlijk zacht huidje.


Over naar de Supremely Gentle Eye Makeup Remover. Dat is een mond vol maar een klein flesje. Volgens Kiehl's is dit een luchtige, zachte, vetvrije make-up remover die ook prima kan voor contactlenzendragers. Enige minpuntje is dat deze remover niet geschikt is voor het verwijderen van waterproof make-up. 

Prijs: €18,00


In het flesje zit 124ml. Dat is best wel veel voor een make-up remover. 


De ingrediënten.
De remover is vloeibaar wat fijn is met aanbrengen. Hoe gebruik je dit product eigenlijk? Doe wat op een wattenschijfje en wrijf dit zachtjes over je ogen. Als je wilt kun je het daarna nog afspoelen. Ik gebruik altijd als eerste remover en dan gezichtsreiniger zodat ik zeker weet dat alles van mijn gezicht is. 
Ik ben echt onder de indruk van deze producten. Ze werken allebei heel goed en hoewel je er best wat geld voor kwijt bent vind ik dit het dubbel en dwars waard. Heb je nog geen ervaring met Kiehl's? Ga dan zeker eens langs bij hun counter in de Bijenkorf en vraag wat geschikt is voor jou huid. 

Kiehl's producten zijn te koop in de Bijenkorf.
2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!