dinsdag 2 december 2014

DECEMBER, FEESTMAAND!

Oh my .. is het serieus alweer december? Ja het blijft een standaard uitspraak maar: wat gaat de tijd toch hard. Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat we terugkwamen uit AustraliĆ« en nu zijn we alweer vijf maanden terug. Het is gewoon alweer bijna een jaar geleden dat we vertrokken. Gek eigenlijk. En nu staat de feestmaand weer voor de deur. Hier heb ik zo erg naar uitgekeken, december is echt mijn favoriete maand. Gezelligheid, familie, cadeautjes, kerstboom, lichtjes, kaarsjes, lekker eten en ga zo maar even door. 


December is voor iedereen (denk ik) een drukke maar hele gezellige maand. Tijd doorbrengen met familie en vrienden is voor mij echt heel belangrijk in december. Daarom vind ik het zo'n leuke maand! Wat ga ik allemaal doen?

Sinterklaas vieren
Natuurlijk ga ik Sinterklaas vieren 5 december. Niet zoals ik gewend ben samen met mijn familie en kennissen d.m.v. een dobbelspel met cadeautjes. Dit keer ben ik bij mijn schoonfamilie en gaan we lekker eten en daarna film kijken met echte Sinterklaas lekkernijen. 
Bakken
Ik ben altijd al gek op bakken geweest maar in december word het altijd net even iets erger haha. Kruidnoten, gevuld speculaas, taarten noem het maar op. Yum!Shoppen in Leiden
Net als ieder jaar ga ik samen met mijn ouders shoppen in Leiden. Ik kom er verder nooit alleen in december. Wat is de stad dan mooi met al die lichtjes en kerst versieringen. Dit keer gaat mijn vriend ook mee en onze Isa natuurlijk. Ben heel benieuwd en heb er ontzettend veel zin in.


Steengrillen met Kerst
Kerst, het kan mij niet vroeg genoeg beginnen. Als Sinterklaas straks weg is ga ik weer alles versieren. Helaas kunnen wij geen kerstboom nemen vanwege de hond maar ik heb wel twee kleine boompjes die ik neer kan zetten. Verder ga ik eerste kerstdag weer naar mijn schoonfamilie en tweede kerstdag gaan we weer steengrillen en gourmetten bij kennissen en met mijn familie. Can't wait!Wat gaan jullie zoal doen in de december maand?
2 opmerkingen:

  1. Dingen bakken is inderdaad extra leuk in december! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er staan hele gezellige dingen voor jou op de planning deze maand! Ik heb zelf ook echt heel veel zin in kerst en oud en nieuw. Leiden ben ik nog nooit geweest, daar zou ik ook wel een dagje willen shoppen!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!