vrijdag 19 april 2013

L'Occitane La Collection de Grasse



L’Occitane is een populair merk dat bestaat uit allerlei schoonheidsproducten van hoge kwaliteit. Zij staan bekend om hun (h)eerlijke, natuurlijke producten. Niet alleen op het gebied van huidverzorging steken ze boven andere merken uit maar ook op het gebied van geuren. En dit voorjaar komen ze met een nieuwe lijn fantastische geuren: La Collection de Grasse!




In deze lijn zitten vier geuren die zijn geïnspireerd op het Franse stadje Grasse gelegen in de Provence. Grasse wordt ook wel gezien als dé parfum hoofdstad van de wereld. Parfumeur Karine Debreuil komt zelf uit Grasse en kon dus genoeg inspiratie opdoen voor de nieuwe geuren. 
Elke geur bestaat uit 2 hoofdingrediënten die tevens de naam van de geur vormt. In de geuren vinden we de bijzondere extracten van bergamot, narcis, jasmijn, braambes, vanille, bittere sinaasappelen, magnolia en groene thee. Dit is de waardevolle basis van deze vier geuren.




Magnolia & Mure
In deze geur staat de zoetheid centraal. Dit komt voornamelijk door de zwarte bessen welke zijn gemengd met de magnolia olie. 
Topnoten: zwarte bes, bergamot
Middennoten: magnolia, roos
Basisnoten: mos, patchouli 

Jasmin & Bergamot
Deze geur is gemaakt van jasmijn en bergamot olie. Hij ruikt heerlijk zomers, zoet en bloemig wat vast door de jasmijn komt. Er zit een vleugje citrus door de geur heen, niet te overheersend.
Topnoten: bergamot, mandarijn
Middennoten: jasmijn, citroenblaadjes
Basisnoten: sandelhout, cederhout

Vanille & Narcisse 
Deze geur bevat duidelijk vanille, als je echt fan bent van vanille is dit luchtje zeker iets voor jou!
Topnoten: bergamot, zwarte bes
Middennoten: narcis, gardenia
Basisnoten: vanille, tonkaboon

Thé Vert & Bigarade 
Thé Vert & Bigarade is echt een hele aparte geur. Ook de enige die mannen ook kunnen gebruiken, een unisex luchtje dus. Hij is niet heel sterk maar lekker subtiel en ruikt naar groene thee. Pardon? Ja groene thee. Klinkt misschien niet aantrekkelijk, dat is het zeker wel. Ook zit er een vleugje sinaasappelolie in die de geur nog een zoet tintje geeft, wat erg goed past!
Topnoten: bloedsinaasappel, sinaasappel
Middennoten: yerba mate, groene thee
Basisnoten: tijm, musk, cedar 





De geuren blijven lang hangen. En dat is ook waarom je een geurtje koopt toch? Heb je vaak dat een luchtje na een uurtje weg is? Met deze geuren is dat verleden tijd!
Hou je van lekkere frisse, zoete, zomerse geuren? Dan mag de La Collection de Grasse van L’Occitane zeker niet in jou collectie ontbreken! 

Alle geuren zijn verkrijgbaar in:
- Eau de toilette 75ml voor €55
- Bodymilk 175ml voor €17,50
- Douchegel 175ml voor €11,50
- Zeep 125gram voor €7

Waar liggen deze geuren in de winkel:
L’Occitane Amstelveen
Amsterdam Airport
L’Occitane Amsterdam
L’Occitane Den Haag
L’Occitane Rotterdam

& verder bij alle Bijenkorf filialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!