zaterdag 11 mei 2013

Leuke moederdag cadeaus!


Morgen is het alweer moederdag! De dag dat je je moeder even extra verwent en in de watten legt. Nog geen idee wat je moet kopen? Dan heb ik misschien nog wat handige tips voor je. 





Schoonheids/gezichtsbehandeling


Moeders (tenminste mijn moeder) zijn altijd druk met het huishouden, koken, werken etc. dat ze wel wat ontspanning kunnen gebruiken. Je kunt natuurlijk een bon gebruiken van een echte schoonheidssalon maar het is nóg leuker om zelf je moeder een gezichtsbehandeling te geven. Laat haar lekker achterover op de bank liggen en geef haar een heerlijke gezichtsmassage, scrub en een maskertje! 


Bloemen


Bloemen vallen volgens mij altijd in de smaak! Mijn moeder is dol op bloemen en planten dus ik weet dat ik altijd goed zit met een mooie bos bloemen. Rozen, hyacinten. Koop een bos bloemen die ze mooi vindt en doe er een mooi kaartje bij.


Luchtje


Parfum, eau de toilette .. Luchtjes! Vrouwen doe je altijd een plezier door een luchtje te kopen. Vaak is het voor je moeder wat makkelijker om een luchtje uit te kiezen omdat je haar smaak toch wat beter kent. Helaas zijn luchtjes vaak best prijzig, dus kijk eens bij drogisterijen. Daar staan ontzettend lekkere parfums en eau de toilette luchtjes die toch betaalbaar zijn!


Cadeaupakket 


Een Dove cadeaupakket, een Rituals cadeaupakket, er zijn allerlei leuke en mooie pakketten te koop met heerlijke douchegels en bodylotions. 


Cadeaubon


Soms weet je écht niet wat je moet kopen en kom je er niet uit. Dan is een cadeaubon de ideale oplossing! Het lijkt saai maar dat is het niet! Zo heb je toch iets om je moeder te geven en ze kan zelf bepalen wat ze ermee doet. Je hebt cadeaubonnen van de VVV, Bijenkorf, Miss Etam, Rituals, The Body Shop etc. Koop een bon bij een winkel waarvan je zeker weet dat je moeder hier iets aan heeft en het leuk vindt. 


Zo zie je dat er best wel een paar dingen zijn die je heel goed kunt geven op moederdag. Als je echt creatief wilt zijn kun je ook dingen zelf maken als; scrub, masker, bodylotion. Op youtube kun je heel veel inspiratie opdoen. Succes!




1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!