vrijdag 14 juni 2013

Badmode trends 2013


Op het strand of het zwembad met een lekkere cocktail in je hand genietend van de zon. Ik kan er zo naar verlangen. Maar ook dan komt die vraag weer: 'wat trek ik aan?'. Ook dit jaar zijn er weer een hele hoop trends rondom de badmode, ik laat je er een paar zien en hopelijk wordt de keuze dan iets makkelijker!

De Fringe bikini, je zult het vast wel gehoord hebben of voorbij zien komen op sites etc. Fringe betekend franjes. Deze trend is over komen waaien vanuit Amerika. De Fringe bikini is er in allerlei soorten en maten.De Cruise Line bikini brengt je terug in de jaren '30. Deze badmode heeft een luxe maar ook een relaxte uitstraling met stippen en strepen verwerkt in kleuren als rood, roze, oranje, groen en marineblauw. Wil je echt in stijl en luxe aan het zwembad liggen? Kies dan voor de Mirage bikini. Deze komen meestal in zandtinten of schemeringsblauw. Dit wordt dan gecombineerd met reptielenprints en metallics.  
Pop Deco bikini's is een trend die we in 2012 ook al zagen. Fluoriscerende kleuren gecombineerd met exotische prints, ritsjes en touwtjes.De Island badmode is er echt een die je doet denken aan een tropisch eiland. Warme kleuren zoals oranje, roze en geel maar ook wit en lichtblauw. Hier en daar zitten er soms pareltjes op de bikini en vooral de bloemenprint is heel kenmerkend.
In the Navy! Ook dit jaar is de marine trend niet te missen. Gestreepte bikini en navy gekleurde badmode. Schip ahoy! Badpakken. Een paar jaar geleden ondenkbaar om in gezien te worden, nu helemaal hip! 


En welke fantastisch mooie badmode trend ga jij dit jaar op het strand showen?XO

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!