zondag 23 juni 2013

My Weekly Update juni #4

Hi there! Tijd voor weer een nieuwe My Weekly Update, waarin ik een hele leuke en speciale aankoop deed.
Deze week ben ik weer eens heel sportief na het werk gaan sporten. Op de warmste dag van de week nog wel! Dinsdag werd het 33 graden in Delft en ik was al van plan te gaan sporten dus dat heb ik heel braaf maar gedaan.


 Warruuum, ik trok mijn shorts maar weer uit de kast.


En jaaaaa waar het allemaal om draaide deze week: mijn nieuwe aankoop. De Canon EOS 650D. Ik ben er echt zo ontzettend super blij mee! Ik heb er gisteren natuurlijk al een artikel over geschreven dus daar heb je het hele verhaal al kunnen lezen. Toen ik net begon met bloggen had ik eigenlijk zoiets van: 'Ik begin net, dus ik kijk wel hoe het gaat met de foto's'. Mijn mobiel gebruikte ik voor foto's en mijn webcam in mijn laptop voor de video's. De foto's gingen op zich wel goed, de filmpjes waren gewoon niet zo goed. De kwaliteit was gewoon het gewoon niet. Dus ben ik gaan nadenken over de aanschaf van een spiegelreflex camera. Ik neem mijn blog bloedserieus, wil al mijn tijd en aandacht hierin stoppen en daar horen gewoon goede foto's bij. Punt. En ik hoop dat jullie hier nog veel plezier van mogen hebben! 


Even een paar testfoto's op de diertjes. Als eerste fotomodel Peanut. 


Bella in haar charmante slaap-pose.


Ahum en het niet zo charmante model: ikzelf. Als uitprobeerseltje heb ik een keer knoflookbroodjes gemaakt. Ze waren heerlijk!


Jaaaa ze waren er weer; pioenrozen! Ik kon het niet weerstaan en kocht meteen 2 bosjes. Zijn ze niet mooi?


Dit was de Update alweer. Ik ga de komende tijd volop aan de slag met mijn nieuwe camera (yaaay!). Hopelijk maak ik jullie (en mezelf) blij met een hele hoop artikelen met mooie foto's.


XO
2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!