donderdag 27 juni 2013

Tip: ModeMusthaves.comOh no, ik heb weer een nieuwe webshop verslaving! En dit is helaas niet de eerste. Slecht voor m'n portemonnee maar wel weer leuk voor mijn kledingkast!


Op modemusthaves.com vind je de mooiste catwalk-en designer look a likes, leukste tassen en hipste accessoires. 

Droom jij ook van zo'n prachtige It-Bag, een Coco Chanel blazer, of een prachtige armband van Cartier maar reikt je budget simpelweg niet zo ver? Dan is deze webshop echt een uitkomst. ModeMusthaves zoekt en speurt net zolang tot ze de mooiste designer look-a-likes voor je hebben gevonden. Maar wat nu als dat ene hippe item er nu net niet meer is? Dan maken ze deze gewoon zelf in hun eigen atelier. Hoe cool is dat?Deze webshop ontdekte ik kort geleden per toeval op google. Meteen ging mijn hart sneller kloppen en kreeg ik onzettend zin om die shopping bag tot de nok toe te vullen. Het is gewoon weer eens iets anders dan de H&M, Vero Moda of andere winkels waar je al snel naartoe gaat. Oké dan betaal je wel geen verzendkosten maar hey, dan ga je toch ook met de auto of OV wat je uiteindelijk ook weer geld kost. (mwhaha) Deze webshop onderscheidt zich door altijd de laatste trends, die over de hele wereld populair zijn, voor iedereen mogelijk te maken en niet alleen voor degene met een torenhoge banksaldo. Niet alles is heel goedkoop, helaas maar de meeste items zijn goed te betalen. Vergelijk het maar eens met de echte merken, dan zie je het verschil snel genoeg. Met één ding moet je alleen even rekening houden, en dat is dat het hier echt om trend kleding gaat. Wat betekend dat je snel moet zijn met bestellen, de naam ModeMusthaves zegt het al .. alle items zijn heel gewild en dus ook razendsnel uitverkocht.

Ik ben heel erg enthousiast over www.modemusthaves.com en ga er zeker nog eens een bestelling plaatsen. Wat ook wel fijn is, is dat als je het voor 21.30 besteld het dezelfde dag wordt verstuurd & dan ligt het misschien de volgende dag al op de deurmat, in de brievenbus of het postkantoor op je te wachten. Reden genoeg dus om eens een kijkje te nemen op deze site. Maar ik waarschuw je: het is verslavend!
2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!