dinsdag 16 juli 2013

Essence, 6 new fragrances to love.


We kennen Essence natuurlijk van de lekkere goedkope make-up. Maar heeft het merk zich ook nog eens uitgebreid met 6 heerlijke luchtjes. Al in Juni kwam Essence met deze nieuwe parfumlijn maar ik wil er toch nu ook nog even iets over schrijven. Deze lijn bestaat uit 6 luchtjes die je aanpast aan je stemming. Waarom wil ik een maand na uitkomst van deze geurenlijn hier nog iets over schrijven? Nou .. ze zijn (zoals we van Essence gewend zijn) lekker betaalbaar!


Het eerste luchtje 'Like a walk in de summer rain' is heerlijk bloemig en doet je echt denken aan zo'n typisch zomerse regenbui.
Topnoten: Citroen, watermeloen en sinaasappel.
Hartnoten: Lelietje-van-dalen, fresia en marine.
Basisnoten: Cederhout, musk en een mix van mos.


Snoepwinkels, zure matten, kauwgomballen, gummybeertjes, dropstaven. Volgens mij houden we daar allemaal van toch? Met deze geur op je lichaam lijkt het alsof je de hele dag in een heerlijk geurende snoepwinkel staat, lekker zoet.
Topnoten: Perzik en orchidee.
Hartnoten: Jasmijn en lelie. 
Basisnoten: Vanille, tonkaboon en zachte musk. 


Helemaal los gaan met je vriendinnen in een discotheek! Daar is deze geur voor bedoeld. Hij is sprankelend, spannend en fruitig. 
Topnoten: Gele mandarijn en goji bes. 
Hartnoten: Perzik, roos en mandarijnbloesem. 
Basisnoten: Musk en vanille.


Helemaal New York! Dat is dit luchtje, up-tempo en en exciting net als de Big Apple is. 
Topnoten: Grapefruit en cranberry.
Hartnoot: Roos.
Basisnoten: Cederhout, amber en wit hout. 


De eerste lentedag. Het zonnetje begint te schijnen en je ruikt de geur van de bloemen die langzaam opkomen. 
Topnoten: Ananas, sinaasappelsap en mandarijn. 
Hartnoten: Bramen en roos.
Basisnoten: Musk en vanille.


Vlinders in je buik, je kunt aan niets anders meer denken dan hém, dat speciale gevoel. Verliefd zijn is heerlijk en het meest bijzondere wat je kunt overkomen. Ook Essence wil je dit gevoel geven maar dan met de parfum Like a new Love.
Topnoten: Mandarijn, grapefruit en peper.
Hartnoten: Pioenroos, roos, hyacint en perzik.
Basisnoten: Koffie, vanille, musk en chocolade.


Stuk voor stuk zijn deze luchtjes uniek en kun je dus bij elk moment van de dag dragen. Zeker als je je humeur erop afstemt. Hoe handig is dat? De geuren komen allemaal in twee formaten: de 50 ml fles en de 10 ml tasverstuiver. Voor de 50 ml fles betaal je €6,99 en de tasverstuiver kost €2,99.

Ohja, de luchtjes 'Like a first day in spring' en 'Like a walk in the summer rain' zijn alleen nog deze maand te koop bij Kruidvat of Trekpleister. 

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!