woensdag 17 juli 2013

Etos gezichtsverzorging ... voor hem!

Jaja, wij vrouwen zijn niet de enige die zuinig zijn op ons huidje en hier toch wel enige tijd aan moeten/willen besteden. Voor de man is hydratatie en een gevoede huid net zo belangrijk. Etos levert hierbij een goede bijdrage met de vernieuwde en verbeterde producten van de Etos Man lijn. 

Gezichtsverzorging is voor iedereen belangrijk. Dus nee, niet alleen voor ons vrouwen. Etos had al een lijn producten speciaal voor mannen. Etos Man. Nu is deze lijn helemaal verbetert en vernieuwd en nu nóg beter voor de huid van je (toekomstige) prins op 't witte paard. Hoe fijn is dat?De lijn bestaat uit acht producten, die stuk voor stuk ontwikkelt zijn speciaal voor de mannenhuid en gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. In de aftershave balsem, gezichtscrème, de reinigingsgel en de scrub is zeewier verwerkt die zorgt voor een zo goed mogelijke hydratatie. Naast zeewier zit er in de scrub ook bamboe. De Q10-producten bevatten guarana extract. Eh waarvoor? Dit zorgt voor een energiek huidgevoel. Who wouldn't like that? Dacht je trouwens dat vrouwen de enige waren die anti-huidverouderingscrème gebruiken? Think again. Waarom zouden mannen dit niet mogen tegen een leuk prijsje? Dat dacht Etos ook en ontwikkelde daarom ook de anti-huidverouderingscrème mét bamboe en UV-filter waardoor de huid jong en soepel blijft. 
Dussss .. laat je vriend meteen naar de winkel rennen om de producten te proberen. Dat doe ik in ieder geval wel bij mijn vriend haha. 

De Etos Man producten zijn in alle Etos-winkels verkrijgbaar vanaf €3,99. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!