maandag 29 juli 2013

FA Shower + Lotion

Douchen, de douche uitstappen en je dan insmeren met bodylotion. Eigenlijk is dit een standaard routine. Behalve in de zomer ... blegh wat heb ik dan een hekel aan mezelf insmeren na het douchen. Alles plakt, je krijgt het nog eens extra warm en ik heb niet het idee dat mijn huid er zo blij van wordt. Nivea had natuurlijk al de bodylotion voor onder de douche maar nu komt ook FA met de Shower + Bodylotion formule!
Douchegel en bodylotion in één. Dat is de nieuwe 'trend' van tegenwoordig, mijn eerste review op deze blog was over de Nivea bodylotion voor onder de douche. Wat ik toen een nadeel vond aan dit product was de prijs. Voor het product van Nivea ben je €7.99 kwijt terwijl je voor de FA maar €3,29 betaald! We like!


Ik kocht beide varianten. De Avocado en de Pomegranate. Ik hou van guacemole en dus van avocado (onder de douche nog nooit geprobeerd) en ik ben verliefd op de geur van granaatappel dus dit kan alleen maar een succes worden dacht ik zo. 

Wat zegt FA zelf over de Shower + Lotion? Even in het kort.
'Krijg een onweerstaanbaar zachte huid met de FA Shower + lotion, met hydraterende body lotion. De douchecreme gecombineerd met bodylotion hydrateert en verzorgt de huid. De geur van avocado verwent je zintuigen.'De ingrediëntenlijst. Er zit helaas wel SLES in (Sodium Laureth Sulfaat). Dit reinigende ingrediënt is niet zo heel erg geschikt voor de overgevoelige en droge huid. Dus kijk hier even mee uit mocht je zo'n huidtype hebben! 


Oké let's try it! Wat me meteen opvalt is dat 'ie heeeeeel erg vloeibaar is. Ik ben altijd wat dikkere en romige douche gels gewend maar deze is best vloeibaar. Niet hinderlijk gelukkig. Beide geuren zijn heel erg lekker en ruik je ook na het douchen goed terug. Na het afspoelen voelde mijn huid gevoed aan en het leek daadwerkelijk of ik mezelf met bodylotion had ingesmeerd. 
Natuurlijk heb ik daarna dit product onder de douche uitprobeert. Heerlijk! De geuren zijn verrukkelijk en je apart insmeren na het douchen is écht niet meer nodig! Ik ben helemaal overtuigd van deze twee shower gels en vind dat FA goed werk heeft gedaan. (behalve de SLES die in beide producten zit) En een enorm pluspunt vind ik toch echt dat het je gewoon bijna €5,00 scheelt in de prijs. Dit is dan ook voor mij een reden om de volgende keer weer deze te kopen i.p.v. die van de Nivea. Dus ben jij op zoek naar een shower gel mét bodylotion (helemaal fijn als het warm weer is) tegen een budgetvriendelijk prijsje? Dan zijn deze FA Shower + Lotion douche gels echt iets voor jou!

FA Shower + Lotion kosten €3,29 en zijn bij de drogist te koop.
4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!