zondag 28 juli 2013

My Weekly Update juli #4

Weer een nieuwe week met mooi weer! 


Zondag sprak ik na een lange tijd weer eens af met een vriendin. Samen zijn we even naar haar verzorgpaard geweest. Het was zo ontzettend warm dat we op de terugweg even lekker een ijsje zijn wezen eten. 'Hello everyone!'.


Maandag zijn mijn vriend en ik naar een feestje geweest. Het feestje was van een café in de stad die 25 jaar bestond. Een collega van mijn vriend trad op dus daar gingen we even kijken.


Gezelligheid!


Dinsdagochtend zaten we te denken wat we konden doen. Naar een meertje of het strand? Uiteindelijk besloten we naar het strand te gaan. Zijn broertje was ook vrij dus die ging met ons mee. Wat heerlijk zeg, dit was voor mij weer de eerste keer dat ik op het strand echt heb kunnen zonnen en de zee in kon!Mijn nieuwe boek lezen.


Woensdag even naar de Audi dealer. (nee, helaas niet om een auto voor mij uit te zoeken maar voor de auto van mijn vriend z'n vader.)Daarna zijn we nog even de stad in geweest en hebben we wat geluncht bij het Stads Koffie Huys. Heerlijke uitsmijter met rosbief. Mmm .. mmm.


In de stad kocht ik dit super schattige krijtbord bij Dille & Kamille. How cute?


Voor zijn verjaardag heb ik mijn vriend een pastamachine cadeau gegeven. Hij is gek op Italiaans eten en wilde heel graag een keer zelf spaghetti maken. Het ging heel erg goed! De spaghetti moest nog even drogen en tsja dat doen we dan maar over het wasrek haha.


Heerlijke zelfgemaakte spaghetti met tomatensaus, geraspte kaas en verse basilicum. Aaaaah wat lekker! Voor de eerste keer witte nagels van Essie. Ik vind het leuk! Zaterdag was het echt baggerweer. Waar is de zon? Mijn favo chips!Een hele tas vol met nog te testen spulletjes. In mijn ladekast ligt nog meer dus vandaag (zondag) ga ik hard aan de slag met foto's maken & artikelen typen.

Hoe was jullie week? Wat hebben jullie gedaan met dat slechte weer zaterdag?

XO
3 opmerkingen:

  1. Leuk foto-overzicht! Wat grappig dat jullie je pasta lieten drogen op het wasrek, haha :-) Hier was het gisteren schitterend weer. 35 graden. Ben gaan bergbeklimmen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ach we hadden niet zo'n speciaal droogrekje dus dan maar wat improviseren! Wauw super zeg, als ik geen hoogtevrees had gehad had ik het ook graag een keer willen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's! Altijd fijn om een kijkje te nemen in iemands anders leven :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!