dinsdag 30 juli 2013

Tom Sebastian's Happy go Beauty!Boekwinkels, ik vind het heerlijk om er lekker rond te snuffelen. Ook al ben ik niet op zoek naar een bepaald boek dan ga ik toch altijd even kijken. Nu kwam ik toch een boek tegen die heel erg hoog op mijn verlanglijstje staat. Het Happy go Beauty boek van Tom Sebastian. 
Het is dat ik de laatste tijd al wat boeken heb gekocht en het van mezelf nu ├ęcht niet mocht tot ik mijn volgende salaris heb gehad, anders had ik deze zeker weten meteen meegenomen. Het was zo moeilijk om dit boek te laten liggen. Ik had nog nooit van dit boek gehoord maar ik zag hem liggen en heb er wat doorheen gebladerd en ik was verkocht. 


Het boek bestaat uit meerdere interessante hoofdstukken waarbij er een heleboel dingen aan bod komen zoals haar, make-up, gezichtsverzorging enz. 


Het hoofdstuk haar. Ik vind de indeling van het boek ook zo leuk. Lekker speels, kleurtjes, foto's. Het wordt je allemaal duidelijk uitgelegd en de mooie foto's maken het ook een stuk duidelijker en leuker om te lezen en te kijken.


 Dit vind ik een hele mooie en sprekende foto. Geweldig!


 EHBO voor beauty ongelukken. Hoe leuk bedacht is dit? En hoe herkenbaar is het? 


 Welk huidtype heb jij? Tom helpt je. 


Het leuke aan dit boek is dat Tom je advies geeft en je geen dingen oplegt. Dit vind ik, zeker in zo'n soort boek, wel erg fijn. Hij geeft je meerdere keuzes en adviezen en dan kun je zelf kiezen wat het beste bij je past. Super! Het boek lijkt me ook een goed naslagwerk wat je in de loop van de tijd er nog eens bij kunt pakken.

bron foto's: bol.com 

Het boek ligt in de winkel en is via bol.com te bestellen voor €25,00.
3 opmerkingen:

  1. Ik vind zo'n boeken altijd wel leuk om eens in te bladeren, maar ik zou ze zelf niet meteen kopen. Al die info vind je ook online.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig boek, maar ik zie voorlopig niet echt "nieuwe" info.. Wel leuk om te hebben natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!