maandag 12 augustus 2013

Garnier Ultimate Beauty Oil

Huidverzorgende olie die geen vettig laagje achterlaat op je huid? Yess we want! Garnier komt nu met een huidverzorgingsproduct in olie vorm die je huid verfraait, voedt en perfectioneert. Is het een droom of werkelijkheid?Het uiterlijk van de Ultimate Beauty Oil van Garnier is mooi. De fles is van kunststof en voorzien van een spraykop voor makkelijk aanbrengen. De vorm van de fles vind ik erg netjes uitzien en het ligt ook nog eens goed in de hand. 


 Beautyoil, eeh ful. 
Dit product is verrijkt met 4 soorten olie; argan, macadamia, amandel en roos. Deze olien moeten de huid verfraaien. Verder geeft het een satijnachtig gevoel, voedt en 'perfectioneert' de huid en volgens Garnier worden oneffenheden gladgestreken. Hmm oke, klinkt apart. Het belangrijkste: het is niet vet, geeft niet af op kleding en is lekker licht. 


De ingrediënten. Na een aantal hoofdbestanddelen komen de echt verzorgende bestanddelen; arganolie, peperextract, macadamia olie en wat meer onderaan de amandel en rozenolie. Ook zit er een klein beetje parfum in (staat helemaal onderaan dus het is niet heel veel) die voor een prettige geur zorgt. 


De spraykop zorgt voor een fijne verneveling over je huid en brengt makkelijk aan. Ik hou echt niet van olie of vet op mijn huid (wie wel) maar na het uitgesmeerd te hebben over mijn arm voelde het echt geweldig aan. Heel vreemd, je verwacht het niet omdat het olie is maar het maakt je huid zijdezacht en van de olie is niets meer terug te zien.
Ik vind het een erg fijn product. Had het niet verwacht maar het is een heel goed verzorgingsmiddel voor je huid. Bovendien ruikt het heerlijk. Toen ik dit op mijn arm had getest liep ik de hele dag aan mijn arm te ruiken. Hmmmm ... Wat ik alleen wel jammer vind is dat de belofte die Garnier maakte dat de oneffenheden gladgestreken worden, niet echt wordt waargemaakt. Ik zie geen verschil tussen de huid op mijn arm vóór en ná het gebruik van dit product. Dus verwacht niet dat je een pukkel, pigment, sproet, moedervlek vrij huidje krijgt. Verder ben ik erg blij met dit product en ga hem zeker vaak gebruiken!

De Garnier Body Ultimate Beauty Oil is bij vrijwel elke drogist te koop en kost €8,99. 
7 opmerkingen:

  1. Hm, klinkt heerlijk! Misschien is het wel de budgetversie van de Caudalie olie waar ik nu zo gek van ben. Eens proberen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's! En goede review. Lijkt me een fijn product. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de olie van Garnier voor het haar al en ik ben er verzot op! Deze moet ik dan maar ook eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!