zondag 11 augustus 2013

My Weekly Update augustus #2

Deze week ben ik druk bezig geweest met filmen, foto's maken, artikelen schrijven, koken en relaxen. Een drukke maar erg leuke week dus!


 Zondagavond maakte ik viskoekjes met een heerlijke frisse avocadosalade. 


Mijn vriend en ik zijn weer gezond aan het eten, drinken en sporten. Dit hebben we een tijd terug al wel eens gedaan maar omdat we het allebei druk kregen met werk e.d. schoot dit er een beetje bij in. Je kent het wel, je komt laat thuis en dan schuif je een pizza in de oven of je zet de frituurpan aan. Nu hebben we besloten drie keer in de week te sporten en wat gezonder te eten. Hierboven een voorbeeldje hiervan haha. We maken nu tegenwoordig zelf smoothies. Mijn ouders hebben ons een smoothiemaker geleend en nu maken we van allerlei soorten fruit zelf een gezond drankje van. Goed bezig he?Maandagmiddag moest ik weer naar de tandarts .. zucht. Dit keer ook wéér om gaatjes te laten vullen. Ik weet niet wat ik heb gedaan of heb gegeten maar er zijn nu 7 (of 8) gaatjes gevuld. (whaaat?!) Ik baalde want het was maandag ontzettend mooi weer en we wilde graag naar het strand. Om half 2 had ik die afspraak dus gingen we daarna meteen op de scooter door. Hier met mijn omgedoopte Zwitsal 'beach tas'. Aangekomen op Kijkduin!


 Dinsdag goed bezig en wezen sporten!


 Cake gebakken, tsja dit hoort er nu eenmaal bij. Ik ben dol op bakken!


 No comment ...


Mijn vriend ging z'n administratie uitzoeken en ordenen. Hmm .. good luck! Het is inmiddels al aardig opgeruimt en ik hoop dat hij het zo bijhoud haha. Tomatentaartjes met zelfgemaakte aardappelsalade.


 Een schoon opgemaakt bed, ik kan daar zo van genieten.


Masterchef Australia kijken, ik vind dit zo'n tof programma. Ik houd van alle kookprogramma's. Leuk om inspiratie op te doen.Verse basilicum. Meestal gaan deze plantjes altijd dood maar deze staat al een paar weken en hij doet het nog goed! Mijn make-up remover die ik de laatste tijd veel gebruik. Hier schreef ik eerder al een artikel over, vind 'm erg fijn!


Wasjes tijd. Deze wasmand heb ik 2 weken geleden gekocht. Wel zo handig anders blijf ik elke keer van de wasmachine naar de woonkamer (waar het wasrek hangt) lopen. Lui? Nee hoor, gewoon praktisch!De konijnen eten geven. Hiervoor trek ik altijd de groentela open; andijvie, witlof, selderij, peterselie, rucola, appel .. niks is te gek!Ontbijt op 't werk, verse croissant met energiedrank.


Dit was mijn week alweer!
Hoe was die van jullie?

XO

4 opmerkingen:

 1. Leuk overzichtje! Wel jammer van je gaatje. Wat gek. Ik heb nooit gaatjes. *knocks on wood*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om een kijkje in je leven te nemen! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto,s je kat is echt heel schattig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ahh, onze poezen liggen er ook altijd zo bij :d ik noem het de 'banaan positie'

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!