zaterdag 10 augustus 2013

Vasline Spray & Go

Als het warm is, dus zeker in de zomer, heb ik écht geen zin om me in te smeren met bodylotion als ik gedoucht heb. Al vaker heb ik gedacht: 'hoe kan dit dan anders?'. Vaseline heeft dé oplossing! Spray & Go. Je lichaam verzorgen en voeden maar dan makkelijk en snel. Vaseline brengt drie varianten uit van de Spray & Go:

  • Aloe Fresh
  • Essential Moisture
  • Cacao Radiant 


Alle body moisturisers hebben een hele handige dop. Er zit geen plastic kapje op, dus geen gedoe met doppen die je kwijt raakt o.i.d. Je draait gewoon aan de dop om 'm open te krijgen, ben je klaar? Dan draai je hem weer dicht. Hoe makkelijk?


Ik pak de Essential Moisture even als voorbeeld. Er staat een voorbeeld van hoe je het product moet gebruiken om het beste resultaat te behalen.

'De Vaseline Spray & Go hydrateert meteen, trekt snel in, maakt de huid zacht, is niet vet of plekkerig en is gemakkelijk aan te brengen.' 
Dat klinkt veelbelovend, ik heb gelijk zin om de spray aan te brengen!


De ingrediëntenlijst. Er zitten veel verzorgende bestanddelen in maar als je niet tegen siliconen, parabenen of parfum kunt, kun je deze het beste skippen. 


Mijn linkerbeen gebruik ik om te testen. 


Zo ziet het eruit nadat ik de Vaseline Spray & Go heb opgesprayt. Ook hier gebruik ik de Essential Moisture weer om uit te proberen. Zoals je ziet moet je het nog wel even uitsmeren. 


Een klein beetje uitgesmeerd en klaar! (ik heb trouwens een huge blauwe plek op mijn been rechtsboven, geen idee hoe die daar komt haha.) De spray trekt echt super snel in, dus niks lang wachten voordat je je kleding aan kunt trekken. Ook wel zo fijn als je daarna een feestje of afspraak hebt.


Whooeeehoee, ik ben helemaal euforisch over deze pareltjes! Al een tijdje stoorde ik me aan het feit dat ik me, met deze warmte, met bodylotion moest insmeren. Blegh .. het trekt niet snel in, het is warm, plakkerig, veel. En nu .. ben ik in de Vaseline Spray & Go hemel beland. De sprays ruiken allemaal heerlijk, op dit moment gebruik ik de Cacao Radiant het meest maar ik wissel gewoon af. Het is maar net waar ik op dat moment zin in heb. Mijn huid voelt ontzettend verzorgd aan, precies zoals Vaseline beloofd. Er zit ook lekker veel in, 190 ml maar liefst.

De Vaseline Spray & Go body moisturisers kosten €6,89 per stuk en zijn te koop bij de drogist.

2 opmerkingen:

  1. Mooie review! Ben echt benieuwd naar dit product.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kom volgend weekend naar België voor een lang weekend, en deze sprays staan al op mijn 'kopen-in-België' lijstje! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!