donderdag 1 augustus 2013

L'oreal Le Vernis collection

L'oreal Le Vernis nagellak. Ik denk dat iedereen deze intussen wel kent of van heeft gehoord. Toch wilde ik ze nog even wat extra aandacht geven omdat ik er niet over uit kan hoe gaaf ik alle kleurtjes vind en hoe goed ze zijn!
Oké, ik heb er een hoop maar nog lang niet allemaal. (zucht) De collectie bestaat namelijk uit maar liefst 32 verschillende lakjes. Met ieder hun eigen unieke kleur.


Zoals je ziet zijn het geen hele grote flesjes maar miniflacons. Luxe miniflacons welteverstaan want ze zijn echt een lust voor het oog. Er zit 5 ml in elk flesje, niet bijster veel dus maar ik vind het absoluut geen storende factor. Ze zijn praktisch in gebruik en je kunt ze makkelijk in je toilettas meenemen.


De kwastjes van de lakjes zijn zo ontworpen dat de juiste hoeveelheid lak eraan blijft kleven zodat je je nagels perfect kunt bedekken met deze beauty's. 


305 Dating Coral


828 Flashing Lilac


827 Acid Wartermelon (haha ja dat staat echt op de zijkant van mijn nagellak, het moet natuurlijk Acid Watermelon zijn. Hilarisch!)


401 Rouge Pin Up 


209 Ingenuous Rose (ook al zo'n rare naam, geen idee of dit klopt?)


602 Perle de Jade


De lakjes brengen heel makkelijk aan en de grootte en breedte van het kwastje is precies goed. Dit vind ik wel een heel belangrijk punt. Ik heb vaak genoeg gehad dat ik zat te klooien met een te dik, te dun of te smal kwastje. Heel irritant .. L'oreal heeft hier dus echt over nagedacht. Oké ik heb 1 nadeel ontdekt. Bij twee van de lakjes (ik weet niet meer welke) staken er echt nog supergrote haren uit het kwastje. Alsof iemand ze was vergeten goed op maat te knippen/snijden. Dus heb ik zelf maar als een crea bea met mijn eigen schaar het kwastje op maat geknipt. 

L'oreal Le Vernis liggen in de winkel en kosten €5,99 per stuk. 

Heb jij al een lakje uit de L'oreal collectie & wat is jouw favoriet?
3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie foto's maak je! De kleurtjes zien er tof uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleuren! Ik heb helaas nog geen lakje van L'Oreal in mijn stash.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!