donderdag 26 september 2013

Dove Original deodorant

Nooit gebruik ik dezelfde deodorant. Ik weet dat veel mensen zweren bij één deo maar ik blijf altijd verschillende uitproberen. Rollers, sticks, spray's. Oké, ik heb een ding waar ik wel voorkeur voor heb als het om deodorant gaat: het moet een roller zijn. Waarom? Geen flauw idee, ik heb het idee dat dit het beste werkt. Nu beloofd Dove zowel met de roller als de spray een fris, lekker ruikend en schoon okseltje .. de hele dag door. 


Ben ik raar als ik zeg dat ik nog nóóit de originele Dove deodorants heb gebruikt? (shame on me) Tsja, het is toch echt zo. Maar, je bent nooit te laat om dingen uit te proberen. Zeker niet als blogger zijnde! Dus daar ging ik. Ik kocht twee varianten, de roller & de spray.

De Dove Original is echt een klassieker en blinkt uit door zijn eenvoud en effectiviteit. Niks geen poespas of moeilijk dingen. Gewoon een deo die goed zijn werk doet en al jarenlang favoriet is voor de gevoelige okselhuid. Ongetwijfeld de partner-in-crime in vele dames handtassen. 





Naast de ingrediënten die geur en vochtigheid bestrijden, bevatten zowel de roller als spray van Dove 1/4 hydraterende crème de de huid voed. 

Hoe vond ik deze deodorant? Laat ik eerst even zeggen dat 9 van de 10 deodorant spray's echt geen succes zijn bij mij. Simpelweg wegens de reden dat het het transpireren gewoon niet goed genoeg tegenhoud. Ik ben vaak nog geen uur onderweg en ik zweet me al de tandjes & vlak erna komt er een niet zo fijne geur me tegemoet .. if you know what I mean. Okay, dat gezegd hebbende. Deze deodorant heeft mijn vertrouwen in de spray's weer hersteld! Tenminste, dit is de enige spray die wel gewoon doet wat 'ie beloofd. Bij het op sprayen vind ik wel dat hij wat chemisch aandoet, niet heel erg lekker maar als die lucht eenmaal weg is getrokken ruik ik de heerlijke Dove geur er weer in terug. Wat ook erg fijn is, is dat hij heel snel droogt. Gelijk daarna kan ik mijn kleding aantrekken en de deur uit. Iets wat bij rollers vaak toch wat lastiger is. Uitslag: tevreden!




 Dan de Dove roller. Deze roller ligt heel lekker in de hand door de handige vorm. 


Hier weer de ingrediënten en ook hier zit 1/4 verzorgende en hydraterende crème in. 


Whoeeei en ook deze is een daverend succes! Ik kan hier kort over zijn: doet wat het hoort te doen, plakt niet, geeft een subtiel maar lekker geurtje, zorgt dat ik de hele dag 'zweet proof' ben en (dit geld trouwens ook voor de spray) laat geen witte vlekken of strepen in mijn kleding achter. Wat erg fijn is, mijn werkkleding is namelijk zwart. Tof! Enige minpuntje, maar dit is bij de meeste rollers zo, het duurt eventjes iets langer voordat deze droog is. Och als dit alles is?


Kortom, ik ben ontzettend blij met deze twee Dove'jes. Toevallige waren mijn andere rollers net op dus ik ben nu volop mijn Dove spray aan het gebruiken en af en toe wissel ik deze af met de roller. Dit doe ik elke dag met veel plezier! Echt een aanrader dus.

De Dove Original deodorant is te koop bij de drogist en is er ook in een Maximum Protection deo stick.

Dove spray: €2,49
Dove roller: €2,69
Dove Maximum Protection stick: €7,39




4 opmerkingen:

  1. Leuke review! Ik hou zelf echt totáál niet van rollers, maar de spray van Dove vind ik ook super fijn <3
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb de roller in m'n tas voor vóór het sporten en de spray voor erna, vind deze geur ideaal daarvoor!
    Goeie review trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de spray van Dove altijd ontzettend fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goede review! Ik zweer momenteel bij Sanex Zero :) x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!