woensdag 18 september 2013

L'Oréal Super Liner Silkissime

Een perfect dun lijntje op je wimperrand of op je waterlijn? Dit klinkt vaak makkelijker dan dat het is. Ook ik heb hier vaak nog moeite mee daarom probeer ik zoveel mogelijk eyeliner/oogpotloden uit. Dit keer was de Super Liner Silkissime van L'Oreal aan de beurt!


 Volgens L'Oreal geeft de Super Liner een intens zwarte kleur en strak lijntje. 


Is het een potlood, pen, stift? Who can tell? Het is een soort zacht potloodje en op het eerste gezicht zou je misschien niet denken dat je hier een dun lijntje mee kunt zetten.


Ik vind het product er erg mooi uit zien, classy! 


Eventjes uittesten, het potloodje geeft een hele mooie intens zwarte kleur af. Het tekent heel makkelijk en .. het blijft muurvast zitten. Ik probeerde hierna het hartje met water en zeep af te spoelen maar ik moest een paar keer flink boenen voordat het een beetje weg was. Pluspuntje!


Zonder make-up.


Close up van mijn oog zonder mascara of oogpotlood op.


Hier heb ik de Super Liner aangebracht. Ik heb het lijntje ietsjes dikker gemaakt dan was bedoeld maar je kunt hier dus ook perfect een dunner lijntje mee maken. 


Ik vind het effect heel erg mooi en vooral subtiel. Het aanbrengen is ontzettend makkelijk. Aangezien ik soms nogal eens moeite heb met het goed plaatsen van een lijntje op mijn wimperrand is dit voor mij heel handig. 


Ja, ik kan wel zeggen dat ik heel blij ben met deze eyeliner. Winged liner, dun of dik lijntje? Alles kan hiermee! En het blijft lang zitten. Je moet 's avonds best eventjes boenen met make-up remover maar ik heb liever een eyeliner die lang en goed blijft zitten dus dat heb ik er best voor over. Een dikke 10! 

De L'Oreal Super Liner Silkissime is te koop bij de drogist en kost €12,99.


9 opmerkingen:

  1. Oh wauw, ziet er mooi uit! Fijn dat hij zo makkelijk aanbrengt, ik vind het vaak moeilijk om hem netjes recht te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit! Ik heb al een paar vloeibare eyeliners uit het Super Liner gamma en die zijn ook erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er wel goed uit! Jammer dat hij knap aan de prijs is maar dat is t idd dan ook wel waard!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!