woensdag 16 oktober 2013

RiRi fall collecttion

Het is herfst, dit merken we aan alles; het weer, we krijgen weer nieuwe trends op mode gebied maar ook het de beauty branche staat niet stil. Catrice is al gekomen met een herfst collectie, een aantal chique merken komt straks met prachtige herfst make-up & ook MAC zit niet stil. Of zal ik zeggen, Rihanna zit niet stil. We kennen allemaal de MAC RiRi Woo lipstick en nu is er een hele collectie met schitterende producten uitgebracht: RiRi <3 MAC. 


De RiRi <3 MAC collectie bestaat oogschaduw, glosses, lipsticks, fals lashes, lippotloden, eyeliner, wenkbrauwpotloden, mascara, blushes en hele mooie make-up kwasten. 


Niet alleen de producten zelf maar ook de verpakkingen zijn echt adembenemend mooi. Alles is verpakt in glanzende metallic ros├ęgoud gekleurde doosjes. Hieronder laat ik je een paar van de producten zien. 


Vier nieuwe lipsticks:

- De RiRi Woo lipstick, die kennen we natuurlijk al.
- Talk That Talk
- Who's that Chick
- Nude

Deze beauty's kosten €20,- per stuk. 


Hoe mooi ziet deze blush eruit? Of .. is het wel een blush? Hij bestaat uit twee kleuren; een roze kleur met een gouden glansje en een bronzekleur met een matte dekking. Handig, en dus als blush of bronzer te gebruiken! Kost €27,50. 


Deze 'Eyebrow pencil' is verkrijgbaar in twee kleuren en heeft aan de achterkant ook een handig borsteltje. Overal staat trouwens de handtekening van Rihanna op, hoe cool?! Dit wenkbrauwpotloodje kost €21,50.


De collectie voegt ook oogschaduw toe aan de collectie. How great is that? Links; Smoked Cocoa & rechts; Cocoa. Hele mooie gepigmenteerde oogschaduwtjes die je heel goed met elkaar kunt combineren. Kosten per stuk €44,-. 


Dit zijn dus niet de enige producten die de RiRi collectie bezit. Kwasten, mascara's, oogpotloden, noem het maar op! Als het even kan, sla dan snel je slag.


De RiRi <3 MAC collectie is nu aan de counters van MAC te koop in de Bijenkorf of online. Wees snel want het gaat heel hard!
3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!