donderdag 5 december 2013

Blauwe ooglook

Ein-de-lijk weer eens een ooglook. Ik moet nog een beetje ontdekken hoe ik kleuren het beste op mijn ogen kan laten samenkomen dus dit kost de nodige tijd. Gelukkig vind ik dit erg leuk om te doen, dus geen probleem! Vandaag laat ik jullie zien met welke kleur oogschaduw ik de laatste tijd wat vaker werk: blauw!


Allereerst begin je met een gereinigd en schoon oog. 


Breng dan wat oogschaduwbasis aan en verspreid dit over je ooglid. Dit zorgt ervoor dat de oogschaduw niet gaat ophopen, in de lijntjes loopt & de hele dag mooi en goed op z'n plek blijft zitten.Daarna breng ik met een fluffy kwastje (ik gebruik hier mijn blending kwastje van de HEMA) wat hightlighter aan van Catrice op mijn wenkbrauwbot en ooghoek. Tijd voor wat kleur! Ik neem het romige potloodje van de Hema en breng deze op mijn bewegend ooglid aan. Niet teveel.


Like this!


Catrice! Mijn favoriete merk als het om oogschaduw gaat. Dit is de kleur 380 Carbon Bléu. Deze kleur breng ik over de andere blauwe oogschaduw aan. 

Als dit gedaan is blend ik de kleur nog ietsjes omhoog richting de arcadeboog. Dit vervaag ik zodat het niet te hard wordt. 


Eyeliner op mijn wimperrand, mascara ...


& op mijn waterlijn (binnenkant) zet ik een lijntje met het huidskleurige oogpotloodje van Catrice. 


Klaaaaar!

Ik heb de volgende producten gebruikt:
- HEMA oogschaduwbasis
- Catrice Prime and Fine highlighter powder

- HEMA creamy oogpotloodje in de kleur blauw
- Catrice 380 Carbon Bléu
- Essence Eyeliner
- Maxfactor Clump Defy mascara 
- Catrice Made to Stay inside eye highlighter pen


Ik vind blauw over het algemeen best een lastige kleur om mee te werken, omdat het snel te hard wordt voor mijn gezicht. Gelukkig heb ik na even experimenteren een manier gevonden zodat deze kleur heel draagbaar wordt en ik ook overdag kan gebruiken. Yay! 


Welke kleur vind jij lastig te gebruiken op je ogen?
5 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!