vrijdag 6 december 2013

Garnier Perfect Blur 5sec

Primers, ik gebruik ze niet vaak omdat het ervoor zorgt dat mijn huid gaat schilferen en doffer wordt. Ik heb er nu toch wel een aantal geprobeerd en elke keer krijg ik hetzelfde effect. Nog voordat ik met mijn foundation aan de slag ga is mijn huid weer toe aan een nieuwe reinigingsbeurt. Niet echt de bedoeling. Daarom blijf ik toch nieuwe producten proberen. Ik zal maar net een goede primer tegen het lijf lopen, kan altijd toch? Garnier komt met de nieuwe Perfect Blur gladmakende basis die je poriën kleiner doet lijken en je gezicht egaler maakt. Dat moest ik proberen. 


Garnier Perfect Blur is een een basis voor je gezicht die huidveroudering tegen gaat en je gezicht egaler maakt. Binnen 5 seconden! Dat is nogal een belofte die Garnier maakt. Even die belofte wat duidelijker:

'Garnier Perfect Blur 5sec is een nieuw huidverzorgingsproduct die teken van veroudering (rimpels, grote poriën, imperfecties, glans) zichtbaar vermindert en vervaagt. De Perfect Blur van Garnier is een gladmakende verzorgingscrème die de huid binnen 5 seconden perfectioneert en jonger laat lijken.'


De Perfect Blur zit keurig verpakt in een doosje. Dit vind ik altijd wel zo prettig i.v.m. de hygiëne, zo weet ik in ieder geval dat niemand aan het tubetje heeft gezeten. Ook hier staat de boodschap van Garnier op de verpakking. 
 En dan komt dit mooie tubetje tevoorschijn. Lief lichtroze. 


Die ook nog eens lekker in de hand ligt, hoe fijn!


Het product uit het tubetje krijgen is 'n wat lastigere taak. De opening van de tube is zo klein dat je wat moeite moet doen om er iets uit te krijgen. En als het er dan uit komt gaat dat in 'fases' laat ik maar zeggen. Nee, dit was meteen al een beetje een tegenvaller. Let's continue!


Hier heb ik helemaal geen make-up op mijn gezicht, geen foundation niks. Ik heb alleen dagcrème aangebracht aangezien je de Perfect Blur hierna moet aanbrengen.


Even een close-upje. 


Na het aanbrengen van de Garnier Perfect Blur. Helaas een beetje een onduidelijke foto. 


Nog een foto maar dan van dichterbij. Hmm .. zeker zo in close-up zie ik geen verschil.


Mweh, mwah, nah, ik weet het niet. Dit is tot nu toe het enige product (primer) wat goed op mijn huid blijft zitten en niet voor irritaties of droge plekjes zorgt maar of het nu echt doet wat het zegt dat het moet doen? Of zou dat te maken hebben met het feit dat ik niet echt ouderdomsrimpels heb? Dat kan allemaal wel zijn, ik heb wel ietwat vergrote poriën en die zijn naar mijn mening niet echt minder zichtbaar geworden. Het had zo goed kunnen werken maar helaas, voor mij is dit niet echt een succes. 

Garnier Perfect Blur 5sec is te koop bij de drogist en kost €12,99.
5 opmerkingen:

 1. Jammer dat ie niet doet wat ie moet doen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amazing product!
  Would you like to follow each other on GFC and FB?
  Let me know and I will follow you back darling!!!

  http://expressyourselfbypaolalauretano.blogspot.it

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem een aantal maanden terug in preview kunnen testen omdat ik mijn stage deed bij het bedrijf dat de campagnes doet voor Garnier in België! Ik vond het wel een fijn product, maar een primer zorgt er in eerste instantie voor dat je foundation ed. mooier en langer blijft zitten en dat doet ie wel. In combinatie daarmee vond ik ook wel dat oneffenheden veel minder werden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je deze niet goed vond en niet veel verschil zag ! x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!