zaterdag 7 december 2013

Lush Bath Ballistics: Snowman & Bombardino


Het is al even een tijdje geleden dat ik ben los gegaan bij Lush en ik heb ondertussen twee bruisballen gebruikt. En ik kan je alvast vertellen dat ik nu al spijt heb dat ik niet meer heb gehaald. Ik laat je zien wat ik van de Snowman en Bombardino vond!


Snowman
Als eerste Snowman. Dit lieve sneeuwmannetje riep me al snel vanuit de Lush tas toe. Die moest ik als eerste proberen!
Deze bruis sneeuwman ruikt naar versgebakken cake met cacao. Als ik iets de hemel vind dan is dat het wel. 


And here we go! Toen ik de sneeuwman in het water gooide begon 'ie meteen als een gek te bruisen. FUN! Ik gebruik nooit bruisballen omdat ik geen bad heb, dit was de eerste keer dat ik zoiets in een voetbadje gebruikte. Het rook meteen hemels en het water kleurde meteen oranje/roze. 
Toen ik halverwege mijn sneeuwmannetje eruit haalde zag 'ie er een beetje zielig uit. Ik 'm maar weer snel teruggegooid haha. 

Mijn eerste ervaring met Snowman in een voetbad was ge-wel-dig! De geur was verrukkelijk om nog maar niet te spreken over hoe mijn voeten aanvoelde nadat ik het water uitkwam. Zijdezacht waren ze. Ik had voetcrème klaargezet maar dit was niet eens meer nodig. De cacaoboter zorgde ervoor dat mijn voeten al helemaal verzorgd & zacht waren. 


Bombardino 
Bombardino is vernoemd naar een drankje uit de Italiaanse Alpen. Dit wordt gemaakt met rum of brandy en advocaat. Met daarbovenop een heerlijke, lekkere, dikke toef slagroom. Dat heeft deze bruisbal ook. Een toefje slagroom, die ook echt naar slagroom ruikt. Lekker zoet. Deze bruisbal moet je doen denken aan een citroen cheesecake, dat was ook de reden dat ik 'm meenam. En dat doet hij ook echt! Voor de geur is dit al een aanrader. 


Daaaáaag Bombardino!


Het duurde wel iets langer voordat deze helemaal 'op' was maar ook hier verspreide een heerlijk geur zich weer door de kamer. 


Toen ik Bombardino er halverwege uithaalde viel me op dat de oogjes gelijk wat beter te zien waren, haha. Geen idee wat het nu precies zijn, deed me een beetje denken aan koffie boontjes ofzo?

Ik vond Bombardino ook heel erg lekker. Na dit voetbadje had ik geen extra verzorging meer nodig, mijn voetjes waren weer erg blij.

Als ik zou moeten kiezen welke ik het lekkerst vond kies ik toch voor Bombardino maar dan puur vanwege de geur. Wat kan ik zeggen? Ik ben gewoon gek op cheesecake! Toch vind ik ze beide qua huidverzorging echt top, dit heeft Lush goed gedaan. Ik was bang dat het mijn huid toch ietwat zou uitdrogen maar dit is niet gebeurd. Na gebruik van deze bruisballen kun je de bodylotion (of in mijn geval voetcreme) weer in de kast zetten. Hoe fijn?

Snowman en Bombardino zijn allebei nog te koop via Lush.nl en in de Lush filialen. 
6 opmerkingen:

 1. Bombardino had ik ook, echt heeerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Snow Man heb ik ook. maar ik bewaar hem nog even :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die bruisballen lijken me heerlijk! Ik heb nog nooit eentje van Lush geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk! ik heb ook geen bad dus doe ze ook in voetbadjes :d

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!