woensdag 4 december 2013

Essie Luxeffects: As gold as it gets & Stroke of Brilliance

Oh god .. ik ben verloren. Verloren aan de glitters en andere mooie lakjes die Essie in haar stand heeft staan. Serieus, verkopen ze die stand niet gewoon zo los voor op mijn slaapkamer? Essie heeft een nieuwe glittercollectie 'Luxeffects' met vier glitter lakjes die perfect zijn voor de kerst en oud & nieuw. Ik testte er 2!


 De vier kleuren:

- Pure Pearlfection (zilveren glitter)
- As gold as it gets (gouden glitter)
- A cut above (roze glitter)
- Stroke of Brilliance (blauwe glitter)


De As gold as it gets lak heb ik als enkele laag gebruikt omdat ik er nog niet helemaal over uit was waar ik deze overheen zou moeten gebruiken. Dit zijn drie laagjes. Zoals je ziet kun je deze niet als enkele lak gebruiken maar het beste als topcoat.


 Wat een crappy licht zeg. Ik heb van alles geprobeerd, excuses hiervoor. 


Dan de Stroke of Brilliance. Deze heb ik op mijn wijsvinger en pink als enkele lak gebruikt om te zien wat dan de dekking zou zijn. Ook niet echt geschikt als enkel lakje dus. Op mijn andere twee vingers heb ik hem gecombineerd met de Essie Mezmerised.Ik vind het effect in combinatie met de blauwe Essie lak heel erg mooi en feestelijk. Me like!


Ik denk dat de gouden glitters het beste te combineren zijn met een zwarte lak. Andere suggesties zijn meer dan welkom! De glitters zelf vind ik erg mooi, in tegenstelling tot andere glitterlakjes die ik in het verleden weleens heb geprobeerd. Ze zijn wat grof en met een streek komen er meteen genoeg glitters op je nagels. Goede kwaliteit dus!

De Essie Luxeffects topcoat lakjes zijn te koop bij de drogist en kosten €9,99 per stuk.
2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!