zaterdag 14 december 2013

Mijn 'Wishlist'

De feestmaanden komen er weer aan en automatisch word ik altijd nog 10x hebberiger dan anders. In mijn hoofd, en stiekem soms ook op papier, maak ik 'n lijstje van dingetjes die ik écht heel graag wil hebben. Gewoon .. omdat het Sinterklaas is geweest, de Kerst heel dichtbij komt, het koud is en je jezelf dan een keertje wilt trakteren, er zijn genoeg redenen voor te bedenken haha. Nu zat ik een lijstje te maken en ik bedacht me dat ik het wel leuk vond om jullie te laten zien wat ik nog heel graag wil hebben. Kijk je mee?


Dit wordt echt een opsomming van alle dingetjes die ik heel graag nog zou willen hebben. Nu zou je denken: 'Waarom nu?'. Dat ga ik je uitleggen. Het is een traditie om ieder jaar in december (in dit geval vandaag, 14 december) met mijn ouders en zus te gaan kerst shoppen in Leiden. Hoe dit zo is gekomen, geen idee maar na dit twee keer te hebben gedaan hebben we besloten dit gewoon ieder jaar te doen. Het is altijd zo ontzettend gezellig en Leiden is dan zo mooi versierd met allemaal lichtjes, echt een kerst gevoel! Nu leek het me dit jaar leuk om een wishlist te maken zodat ik deze mee kan nemen naar Leiden en het jullie kan laten zien. Wel eens leuk af toe toch?


Over dit boek heb ik al veel gehoord en lijkt zo bijzonder en aangrijpend te zijn dat ik deze móet hebben. 


Mijn eerste product van Philosophy is binnen; de Cinnamon Buns douche gel. De Purity gezichtsreiniger van Philosophy is iets wat al 'n tijdje om mijn lijstje staat. Ook hier hoor ik zulke positieve dingen over dat ik deze heel graag wil proberen. Op dit moment ben ik een beetje aan het 'spelen' met verschillende gezichtsreinigers en ben er nog steeds niet helemaal over uit wat echt goed werkt. Misschien is dit de uitkomst?


De Maison Pearson borstel! AAAAAH! Wie wil deze borstel nou niet? Oké hij is vrij prijzig maar ach het kan nooit kwaad om het op je lijstje te zetten toch? Dit schijnt dus de Rolls Royce onder de haarborstels te zijn. Je haar veranderd met een streek van deze borstel in glanzend, pluis en klitvrij haar. Perfect!


Weer een Philosophy product, eeh 2 producten. Scrub producten voor mijn gezicht vind ik erg lastig, vaak zijn ze te grof of veel te fijn of ze doen gewoon niks voor mijn huid. Dit schijnt een magisch goede scrub te zijn. Interesting ...


Hier schreef ik al eerder een review over en sindsdien ben ik zo nieuwsgierig naar dit luchtje. Helaas hebben we hier in Delft geen Douglas dus dan nog maar even wachten tot Leiden. 


Godzijdank hebben ze in Leiden ook een Lush want sinds ik er in Den Haag ben geweest en alle geweldige kerst producten heb gezien is mijn verlanglijstje weer aangevuld. O.a. met deze Lip Tint 'Santa Baby' die je lippen prachtig rood zouden moeten kleuren. I love red with Christmas! 


Ook ben ik nog op zoek naar een zwart shortje die ik in combinatie met een panty of legging kan dragen in de winter.


Een 40 denier panty/legging van de Hema.


Ik maak nooit krullen maar dit zou ik heel graag een keer willen doen met behulp van papillotten. 
Ik had het al over Lush waar je o.a. deze Secret Santa kunt kopen. Er schijnt een leuke verassing uit het huisje te komen als je hem in het water gooit.  


Een zwarte legging. Ik had nog 1 goede maar daar heb ik laatst nagellak overheen geknoeid, geen idee hoe je dit eruit kunt krijgen. Tips?


De Anastasia wenkbrauw kit. Oh my, wie wil deze niet?


Een paar goede en comfy zwarte hakken. 


Statement kettingen are the boss! Heb er nu eentje gekocht bij de H&M maar ik wil er nog eentje kopen in Leiden, benieuwd of ze leuke hebben. 


Dit shirt spotte ik laatst bij de C&A. 


Over praktisch gesproken, mijn droogshampoo is bijna op en moet nodig een nieuwe hebben. Vind die van Batiste zo fijn!


Dit is nog maar een klein stukje van de hele lang lijst die ik intussen heb gemaakt maar vond 't toch leuk om met jullie te delen.


Hebben jullie nog speciale wensen met de feestdagen in zicht?
2 opmerkingen:

  1. Mooie lijst! Ik heb dat boek van Isa over Antonie toevallig deze week gedownload en hoop hem in de kerstvakantie te kunnen lezen. Ik ben ook wel benieuwd naar die borstel geworden haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb ook een panty op mijn wishlist staan, heb de oude alweer gesloopt (blijven hangen met ring) xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!