woensdag 29 januari 2014

Kruidvat Body Fruit Coconut & Shea butter

In december liep ik in Leiden en kwam ik bij de Kruidvat ineens deze Body Fruit huidverzorgingsproducten tegen. Ze vielen me direct op door de leuke verpakking. Ze zijn te koop in drie varianten; mango en papaya, cranberry en pomegranate & coconut en shea butter. Ik kocht twee producten uit de lijn coconut en shea butter. 


Laten we meteen van start gaan met de body butter. Ik vind de verpakking echt heel leuk gedaan, het ziet er op het eerste gezicht niet uit als een product van Kruidvat. Het is vrolijk, kleurrijk en nodigt meteen uit. Bovendien is het een grote pot dus kun je er redelijk lang mee doen.


De ingrediëntenlijst. 


De body butter ziet er goed uit. Vol, romig en stevig. Voor een droge huid is dit echt heel lekker. Nu vroeg ik me af of dit voor mij iets is omdat ik dus niet zo'n droge huid heb.


Maar hij is heerlijk! Het uitsmeren duurt wel eventjes en ook voordat het ingetrokken is. De geur vind ik erg lekker, ik ben gek op shea butter en de kokos is niet overheersend. Precies goed dus.


Next! De body lotion, hier was ik na het testen van de body butter erg benieuwd naar omdat ik dacht dat deze misschien wat meer bij mijn huid zou passen.


De ingrediëntenlijst. De flacon is rond dus het fotograferen van de lijst was een beetje lastig. 


Als je de dop eraf draait zie je een plastic kapje zitten. Ik snapte niet zo goed hoe dit nu werkte want er kwam niks uit. Zul je net weer zien, haha.


Enfin, heb het dopje er even afgehaald.
En testen maar!

Zoals ik al vermoedde is deze veel geschikter voor mijn huid. Hij trekt lekker snel in en is niet te vet. 


De Body Fruit producten van Kruidvat vind ik heel fijn! De andere geurtjes vond ik zelf niet zo lekker, té fruitig voor mij, maar deze zijn heerlijk. Ze voeden de huid goed en ik ruik een paar uur na gebruik nog heerlijk naar kokos en shea butter. Wat ik van de body butter heel fijn vind is dat je er net zoveel voor krijgt als bij The Body Shop maar de prijs wel wat vriendelijker is. Yes, goedgekeurd!

Body Fruit body butter: €2,49
Body Fruit body lotion: €2,29

De Body Fruit producten zijn te koop bij de Kruidvat.


2 opmerkingen:

  1. Fijne review! Ben erg benieuwd naar deze 2 producten! Zeker eens het proberen waard en vooral voor die prijs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijken me erg fijne producten :D Ik ga de volgende keer eens kijken bij het Kruidvat of dat ik ze kan vinden ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!