woensdag 15 januari 2014

Lush Valentijn 2014

Je zou er misschien nog niet aan gedacht hebben zo met de feestdagen net achter de rug, maar voor je het weet is het weer die ene speciale dag waarop je je geliefde (of stille) liefde kunt verrassen met lieve kaartjes, bloemen, cadeautjes & Lush. Jazeker, Lush helpt je bij het creëren van de perfecte Valentijnsdag!



Lush komt dit jaar met een geweldig assortiment aan Valentijns producten. De collectie bestaat uit heerlijke producten met, zoals we van Lush gewend zijn, verse ingrediënten, voedende boters en verzorgende oliën. Benieuwd geworden? Sit back, relax & enjoy. 


Neon Love Zeep

'Dit prachtige zeephart bevat onder andere verse vijgen, passievruchtensap en soyayoghurt, voor een pittig geuraccentje hebben we er ook nog kaneelbladolie aan toegevoegd. Op de foto zie je de hele zeep, we snijden graag een mooi stuk voor je af!'. 

Deze zeep is een ode aan 12 Months of Neon Love; een kunstproject waarbij teksten van de allerbekendste Love Songs in groot neonschrift zijn uitgebeeld. Zoals je op de afbeelding ziet verschijnen er bij het in een stuk snijden van de zeep allemaal schattige witte hartjes. En deze zeep in je eentje gebruiken? Natuurlijk niet! Samen douchen is tenslotte beter voor het milieu volgens Lush.

100g - €6,95
200g - €13,90


Prince Charming Shower Gel

'Een heerlijke mix van vers granaatappelsap, grapefruit, sandalhout en geranium met een vleugje vanille geven deze beeldschone showergel een geweldige geur. Wedden dat je door je knieën gaat voor Prince Charming? Wist je dat sommige mensen geloven dat de granaatappel de verboden vrucht was die Eva aan Adam gaf!' 

Ben je op zoek naar de prins in het flesje? Zoek niet verder, Prince Charming is the way to go! 

100g - €7,95
250g - €15,95
500g - €26,95


Oeeh ziet dit er niet ontzettend aantrekkelijk uit? PINK PINK PINK!


Tender Is The Night

'Deze sexy massagebar zit boordevol sensuele jasmijn en ylang ylang. Oh oh, Tender Tender Is The Night, zeker weten!'

In ben heel erg benieuwd naar deze massagebar. Jasmijn, ylang ylang gemixt met cacaoboter sheaboter. Klinkt als een heerlijk product om je liefje mee te masseren toch?

60g - €10,95



The Kiss

'Een veganistische lip gloss zonder conserveringsmiddelen die je lippen een zachte roze glans geven. Cupuacu- en sheaboter zorgen voor zachte lippen, amandel en mandarijn geven een heerlijke smaak. Aan deze gloss hebben we guaranazaadpoeder toegevoegd. Dit stimuleert de bloedsomloop zodat je lippen iets voller worden. Helemaal klaar voor ... The Kiss!'.

Guaranazaadpoeder die je lippen voller maken? Klinkt apart! Ik ken geen lip gloss die dat voor elkaar krijgt, dus ook deze wil ik heel graag uitproberen. 

10g - €9,65





Close To You

'Deze massagebar lijkt wel erg veel op het Engelse koekje Jammy Dodger. We maken deze heerlijke massagebar met cupuacuboter, sheaboter en olijfolie. Knijp fijn tussen je warme handen en masseer de olie lekker in. De geur is net zo jammy als de echte Jammy!'

Ligt het aan mij of krijg ik meteen trek als ik deze massagebar zie? Toch lijkt me het maar het beste om hem ook echt voor het masseren te gebruiken, haha. Maar seriously, hoe lekker zit dit eruit met dat hart in het midden? 

Deze bar kost €8,95 per stuk. 


Love Locket Ballistic 

'Love Locket is geïnspireerd op een hangertje van een hartje met een slotje. Dit is zoals wij het graag zien, naar hartelust genieten van een heerlijk bad. Je badwater veranderd in een heerlijke zee van vanille, neroli en jasmijn en ... papieren hartjes!'

Het is ook echt altijd een feest om met Lush in bad te gaan. Ze verzinnen elke keer wel iets waardoor je de producten móet hebben.

290g - €10,95


Volgens mij wordt Valentijnsdag voor iedereen een succes met deze pareltjes van Lush. Het blijft altijd weer een verrassing waar ze mee komen maar ik vind deze collectie nu al briljant! Ik ga naar Australië maar ik denk dat ik toch een paar dingetjes meeneem. Tenslotte vieren we daar ook een klein beetje Valentijnsdag. Zeker nu ik erachter ben met wat voor producten je deze dag extra kunt vieren.

Alle Valentijnsproducten zijn te koop via de webshop van Lush en in de filialen.





2 opmerkingen:

  1. Ik ben erg benieuwd naar de Love Locket Ballistic en de lip balm.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik moet dringend eens gaan ruiken voor alles op is! :d

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!