maandag 7 april 2014

Landen en plekken die ik nog wil zien ..

Ik ben nooit zo'n 'reizer' geweest, ja je zou het misschien niet zeggen aangezien ik nu aan de andere kant van de wereld zit. Ik vierde mijn vakantie met mijn ouders altijd in Nederland. Toch ben ik natuurlijk wel naar andere landen geweest; Engeland, Italië, Frankrijk, Turkije, Spanje. Pas sinds ik verkering kreeg met mijn vriend ben ik pas gaan beseffen hoe gaaf reizen eigenlijk is en hoeveel ik nog van de wereld wil zien. 


Ik zat zo eens na te denken welke landen en plekken in de wereld ik nog graag wil zien. China, India en dat soort landen trekken me niet zo erg. Als ik op vakantie ben wil ik een mix van zon, zee, strand maar wil ik ook graag dingen bekijken. Hieronder heb ik een lijstje gemaakt met de landen en plekken die ik nog graag wil zien. Nu maar kijken hoeveel ik er uiteindelijk daadwerkelijk van ga zien, haha.


 Los Angeles
Hoe stom het ook klinkt maar sinds ik The Hills heb gezien zou ik zou graag een keer naar Los Angeles willen gaan. Op de een of andere manier trekt me dat wel, de diversiteit en de vele clubs. Dat lijkt me echt gaaf om een keer te zien! Dominicaanse Republiek 
Mijn zwager en schoonzus zijn een tijd terug naar de Dominicaanse Republiek geweest. Jeetje wat lijkt me dit mooi zeg, witte stranden, strakblauw water, zon .. Ik zwijmel nog even weg.Ibiza
Er was een paar maanden geleden een soort hype wat betreft Ibiza. Armin v. Buuren die er optredens gaf, iedereen om me heen ging hier naartoe op vakantie etc. Ik heb eens wat rond zitten zoeken en je kunt er, natuurlijk wel voor een aardig prijskaartje, super mooie villa's huren voor grote groepen. Dit lijkt me echt gaaf om een keer te doen met een groep vrienden. 
 Portugal
Geen idee waarom maar Portugal wil ik ook graag nog een keer zien. Het schijnt een fantastisch mooi land te zijn, mijn beste vriendinnetje is er al een paar keer geweest en die vond het fantastisch. Ik kan er niet echt een specifieke reden voor geven maar dit land wil ik zeker nog een keer zien.


New York (Amerika)
Aaaaaaaah New York! Ik denk dat deze bovenaan mijn lijstje staat. Mijn vriend wil hier ook heel graag nog heen. Wij kijken veel series die zich in New York afspelen, waaronder Friends waar we nogal aan verslaafd zijn. Wat zou ik dat graag zelf met eigen ogen willen zien: Central Park, Vrijheidsbeeld, de grote gebouwen, de vele koffie tentjes en andere winkels en grote shopping malls. Veel mensen zeggen dat je er gillend gek wordt van de drukte, dat geloof ik ook graag maar ik zou me er makkelijk een paar weken weten te vermaken. Dit wordt mijn volgende doel .. Amerika here we come!
Barcelona
Barcelona lijkt me dé ideale mix tussen een zon vakantie en een vakantie waar je ook nog culturele dingen kunt doen. Zoals ik al zei houd ik er niet van om drie weken achter elkaar op het strand te liggen bakken maar wil ik ook graag iets van de stad zien. Barcelona heeft een rijke cultuur en er zijn veel dingen te zien. 


 Dubai
Oei wat lijkt me dit toch prachtig .. Dubai. Als ik op internet google krijg je de meest prachtige foto's waar ik geboeid naar kan blijven kijken. Al die kleine eilandjes die ze hebben gemaakt, de torenhoge gebouwen, duurste hotels. Lijkt me heel interessant.

Aruba
Hier zou ik naartoe willen puur vanwege de natuur en het lekkere warme weer. Gewoon een simpele zon, zee, strand vakantie. 


Heb jij landen of plekken op de wereld die je perse nog wilt zien?
1 opmerking:

  1. LA, NY en Ibiza staan ook op mijn wensenlijstje <3 Maar de rest van je lijstje lijkt me ook geweldig. Australië lijkt mij trouwens ook niet verkeerd ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!