vrijdag 25 april 2014

MAC Paint Pot Soft Ochre

Oogschaduwbasis is echt onmisbaar in mijn make-up ritueel. Helaas was mijn Hema oogschaduwbasis helemaal op en moest ik op zoek naar een andere. Ik kwam uit bij de MAC Paint Pot in de kleur Soft Ochre. Dit is geen echte oogschaduwbasis maar een creamy oogschaduw. Omdat de kleur licht gelig is kan deze perfect dienen als basis.


De Paint Pots zitten allemaal in een mooi klein zwart doosje.


 Op de zijkant van het doosje staan alle ingrediĆ«nten die in de Paint Pot zit. 
Ik koos dus voor de kleur Soft Ochre omdat dit een mooie kleur is om als gewone oogschaduw te gebruiken maar nog mooier is om als basis op je ogen te doen.Er zit 5 gram in het potje wat best een behoorlijke hoeveelheid is. Handig, want van oogschaduwbasis gebruik ik niet zo heel veel dus kan ik er lekker lang mee doen.


 De oogschaduw zit in een prachtig glazen potje met matte zwarte deksel. 
Hier kun je de kleur goed zien. Zoals je ziet is hij geel van kleur, voor een basis heel mooi. Bijna alle oogschaduw basissen zijn geel of wit van kleur. De structuur is creamy en wat vaster dan je misschien gewend bent. Dit doet niet af aan de kwaliteit en dat het een heel fijn product is om onder je oogschaduw te gebruiken. 


Na de eerste keer gebruiken was ik al helemaal weg van dit product. Ik heb hem tot nu toe alleen nog maar als basis gebruikt omdat ik hem als oogschaduw wat te geel vind en het doet lijken alsof je een beetje ziek bent. De creme is makkelijk te verdelen en word wat vloeibaarder als het warm wordt. Naast Too Faced is dit mijn favoriete oogschaduwbasis. Zo kan ik nog eens afwisselen. 

MAC Pro Longwear Paint Pot Soft Ochre is te koop bij de MAC Counter en kost €19,00
2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!