dinsdag 22 april 2014

OPI Rapidry Top Coat

Top coat, ik kan echt niet zonder. Mijn nagellak beschadigd sneller en gaat eerder chippen. Nu had ik bijna al mijn nagellak, waaronder mijn base en top coat, thuis gelaten dus ik was op zoek naar een nieuwe. En die heb ik gevonden.


Ik stond tussen alle mooie lakjes van OPI te snuffelen en zag dat het schap van de gewone top coat leeg was. Dus vroeg ik aan de verkoopster of ze die nog ergens had liggen. Helaas .. maar ze wees me wel op deze quick-dry top coat. Een super fijne top coat die binnen no-time droogt en een mooie glans over je nagellak legt. 


Buiten dat deze top coat snel droogt zorgt het er ook voor dat je nagels niet verkleuren. 
Als je de verpakking overmaakt zit er naast het flesje ook nog een uitleg bij. De bedoeling is om de top coat 1 minuut nadat je de kleur hebt opgedaan aan te brengen. De top coat is binnen vijf minuten droog, tenminste dat staat in de uitleg. Bij mij was 'ie na twee minuten al helemaal droog en kon ik weer van alles doen. 


Ik ben ontzettend blij met deze aankoop, deze droogt echt heel snel. Top! Hij heeft helaas een vrij hoog prijskaartje maar ik kan met zekerheid zeggen dat dit de beste en fijnste top coat is die ik ooit in mijn bezit heb gehad.

De OPI Rapidry top coat kost €28,00 en is te koop bij de drogisterij en parfumerie. 
2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!