vrijdag 23 mei 2014

THE BODY SHOP TEA TREE FLAWLESS BB CREAM

Toen ik nog bij The Body Shop werkte was ik al gek op de Tea Tree producten. Mijn huid is altijd wat onzuiver en vet geweest en tea tree helpt heel goed je vette t-zone in bedwang te houden. Vanaf deze maand ligt de Tea Tree BB Cream in de winkels van The Body Shop. En die kon ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.


BB Creams vind ik erg fijn in gebruik, het is een getinte dagcrème, wat dus betekent dat je huid ook nog verzorgd en gehydrateerd wordt. Soms vind ik een wat zwaardere dekking fijn maar over het algemeen is een BB Cream voor mij genoeg.


De Tea Tree olie die in dit product zit helpt onzuiverheden te bestrijden. De BB Cream zorgt voor een egale teint, helpt de huid te zuiveren en door de lichte, niet vette textuur van de crème verstopt het de poriën niet. Score!


De verpakking vind ik heel mooi. Het is strak, aan de groene kleur kun je meteen zien dat je hier met een Tea Tree product te maken hebt. Er zit 40ml in de tube, een mooie hoeveelheid en je kunt hem bovendien ook makkelijk mee op reis nemen. 

De Tea Tree Flawless BB Cream is te koop in drie kleuren:

  • 01 - Light
  • 02 - Medium
  • 03 - Dark 


Ik heb zelf, na wat experimenteren in de winkel, voor de kleur 02 Medium gekozen. 


Zoals je ziet is het een knijptube wat lekker hygiënisch werkt. 





Oké, laten we het maar eens gaan proberen. Wat meteen opvalt en waar je even op moet letten is dat de Tea Tree geur duidelijk te ruiken is. Nu heb ik er niet zoveel moeite mee maar houd je echt niet van de geur dan zou ik dit product overslaan. Anyway, dit is mijn gezicht zonder foundation. Ik heb alleen een laagje dagcrème aangebracht. Dit doe ik altijd, ook al is het een BB Cream, anders krijg ik snel last van velletjes.


Close-up.


Hier heb ik de Tea Tree Flawless BB Cream aangebracht. Ik heb er nog geen poeder overheen aangebracht, kijk wat een mooi effect deze BB Cream van zichzelf al heeft!


Als je deze foto met de vorige close-up foto vergelijkt zie je duidelijk dat de roodheid weg is. Ook mijn poriën lijken iets minder zichtbaar.




Wat een fijne BB Cream is dit zeg! Mijn Maxfactor BB Cream, die ik veel gebruik, is bijna op en dit is mijn vervanger en tevens nieuwe favoriete BB Cream! Ik breng 'm met mijn Real Techniques Expert Face Brush aan en dit gaat prima, je zou het ook gewoon met je vingers kunnen doen. De dekking is precies goed, hij camoufleert roodheden en onzuiverheden perfect. Wat deze Tea Tree BB Cream zo uniek maakt is dat mijn gezicht, ook zonder dat ik een poeder gebruik, niet gaat glimmen gedurende de dag. Ik ben fan!

The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream is te koop bij The Body Shop filialen en kost €8,00.




3 opmerkingen:

  1. Hier heb ik al veel goede reviews over gelezen, deze lijkt me dan ook erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een fijne BB cream

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij ziet er erg mooi uit op je huid! Ben super benieuwd geworden naar dit product na al die goede verhalen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!