maandag 16 juni 2014

HAARTRENDS ZOMER 2014

Wat is in en uit op 'haar gebied'? Zoals elk seizoen zijn er een aantal kapsels en kleuren helemaal in. Al een tijdje zit ik te denken om iets compleet anders met mijn haar te doen. Deze trends geven me weer even wat meer inspiratie. Benieuwd wat de trends zijn deze zomer? Lees dan snel verder! 


De 'Wet Look' 
Haar dat eruit ziet alsof je net de zee uit bent komen wandelen. Dat is een van de trends deze zomer. Je creëer dit door, het liefst al een beetje vet haar, naar achter de kammen en gel of wax door je haar te verdelen.


Mermaid waves
Een van de meest gespotte kapsels op de catwalks zijn de 'Mermaid waves'. Alle designers zijn er dol op. Losse krullen die neigen naar een slag is hot! Vooral meiden met lichtblond haar staat dit geweldig. Er zijn tegenwoordig een hoop producten op de markt om dit soort krullen te creeeren, zoals Andrélon Beach Spray en Toni & Guy Seasalt Spray. Spray away!


Lage paardenstaart
Een hoge paardenstaart is uit, lage paardenstaarten zijn in! Ik probeer altijd een mooie hoge paardenstaart te maken maar er komen altijd van die irritante bobbels in. Annoying! Ik ben dus heel blij dat de lage paardenstaart terug van weggeweest is. Makkelijker kan niet toch?


Losse, rommelige vlecht
Vlechten zien we al een tijdje en die zullen ook nog wel even hip blijven. Maak je vlecht nóg rommeliger en losser dan je gewend bent en je bent good to go!


Stijl haar
Krullen zijn nog steeds in maar stijl haar komt ook weer terug. Pak die stijltang weer uit je la en ga los! Een midden scheiding is de way to go en volgens de designers een must. Heb je pluizig haar wat niet te temmen is? Gebruik dan een paar druppeltjes serum om het zacht en handelbaar te maken.

Ik vind alle trends erg leuk en ben vooral blij dat stijl haar weer terug is. Ook vind ik de Mermaid waves heel gaaf. 

Welke trends spreken jou aan en zou jij zelf dragen?


 


3 opmerkingen:

  1. Ik vind de losse krullen en de rommelige vlecht heel erg mooi ! X Denise

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben weg van de mermaid krullen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vooral de Mermaid waves trend vind ik heel erg leuk<3

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!