dinsdag 17 juni 2014

WIJ GAAN NAAR PERTH!

Vandaag is het zover! Om drie uur vanmiddag vliegen we naar Perth. Ik ben echt heel blij dat onze tijd hier in Melbourne erop zit, ik heb er echt van genoten maar als je een paar maanden in zo'n drukke stad zit dan wordt je dat op een gegeven moment ook wel een beetje zat. Wat gaan we zoal allemaal in Perth doen? Ik laat het je zien!


Perth City

Zoals ik al eerder vertelde heeft mijn vriend hier familie wonen. We zullen daar drie weken verblijven voordat we op 10 juli terug vliegen naar Nederland. Er werd ons al gezegd dat we van alles gaan zien dus ik ben heel benieuwd. Ik weet zelf heel weinig van Perth dus ik heb zelf wat dingen opgezocht op internet wat me interessant lijkt om te doen en te zien.


We vliegen met Tigerair.


Fremantle

Van mijn vriend heb ik gehoord dat we sowieso naar Fremantle moeten gaan. Dit is een havenstad in Perth aan de monding van de Swan River. Hier kun je onder andere een gevangenis bekijken. Deze werd gebouwd tussen 1851 en 1859. Verder is er een museum en zijn er nog meer oude gebouwen die we kunnen bekijken. Omdat Australië niet zo lang geleden ontdekt is heeft het minder geschiedenis dan Nederland maar ik vind het toch leuk om dan dit soort dingen te zien. 


Kings Park

Kings Park staat bekend om zijn prachtige aangelegde tuinen. Hier in Melbourne heb je de Botanical Gardens die er wel een beetje op lijken. Heel mooi lijkt me dit!


Als het lukt wil ik nog heel graag paardrijden in de omgeving. Er zijn genoeg stallen die paarden verhuren dus ik hoop dat we er een kunnen vinden die niet zo duur is. Over het algemeen is dit altijd best prijzig. Fingers crossed!


Swan Valley

Swan Valley staat bekend om de vele familiewijnmakerijen en brouwerijen. In Australië vind je veel wijn brouwerijen en het lijkt me heel leuk om eens een keer ergens op een wijngaard wijn te proeven. 

Verder weet ik nog niet echt wat we gaan doen, er zullen vast nog wel meer dingen zijn die ik móet zien. Mijn vriend is er vijf jaar geleden al eerder geweest dus die zal nog wel wat dingen weten haha. Natuurlijk zullen er snel foto's volgen van hoe het in Perth is!

Dank je wel voor het lezen!

Liefs,
Anoeska.
1 opmerking:

  1. Wat heerlijk meid, heel veel plezier. Geniet van jullie laatste 3 weken. Zal wel wennen zijn als jullie straks weer in Nederland zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!