zondag 15 juni 2014

MY WEEKLY UPDATE JUNI #3

We zijn nu alweer een week bij familie in Bendigo (een stad twee uur buiten Melbourne). Ik ben zó blij eindelijk weg te zijn uit Melbourne. Het was wel even genoeg en nu kunnen we even lekker bijkomen voordat we dinsdagochtend weer vertrekken naar het vliegveld. Kijk mee naar mijn week! We worden hier ontzettend verwend. Als toetje kregen we de eerste avond dat we hier waren Butterscotch Pudding.


Zondag kwamen we laat in de middag aan in Bendigo en we werden meteen meegenomen naar 'The Great Stupa'. Dit is het meest heilige gebouw in het Boeddhistische geloof. Omdat er nog aan gewerkt wordt moesten we met helmen op naar binnen. Leuk gezicht!


 Het gebouw is echt enorm, zeker van dichtbij.


 Het is dus nog niet af maar in de Stupa zijn wel een aantal beelden neergezet. Indrukwekkend. 


 De Stupa is zo'n vijftig meter hoog, we mochten twee verdiepingen omhoog en hadden een prachtig uitzicht.


 De dag erna zijn we even wezen shoppen. Ik werd verliefd op deze mega grote tv, I WANT!


 Ik kreeg via Whatsapp weer een paar foto's van onze lieve diva toegestuurd. Moet je nou kijken, wat een schatje is 't toch ook.


Donderdag maakten we een wandeling in een dichtbij gelegen park. We gingen even ergens zitten om iets te drinken en daar lag deze super lieve hond. Zijn naam is Chico en hoorde bij het restaurant, hij had een eigen bedje waar 'ie keurig op bleef liggen. Schattig!


 We hadden geluk met het weer, in Melbourne regende het bijna elke dag maar we hebben hier al volop zon gehad. En dat voor in de winter.


Brownies met chocolate chips erin, omnomnom.

En dit was het alweer. Wat minder foto's als normaal maar ik lig helaas al drie dagen met rugpijn op de bank. Het bed waar we tijdelijk op slapen is ontzettend zacht waar mijn zwakke rug dus niet tegen kan. Ik ben al twee keer lekker gemasseerd en dat heeft wel iets geholpen. Hopelijk gaat het snel weg aangezien ik dinsdag alweer in het vliegtuig moet zitten. Fingers crossed! Het WK hebben we natuurlijk gewoon gekeken hier. Er zit wel een flink tijdsverschil tussen waardoor we zaterdagochtend om vijf uur voor de tv zaten. Het was het dubbel en dwars waard door de winst die Oranje heeft geboekt. Wat een geweldige wedstrijd!

Hoe was jullie week en hebben jullie nog naar het WK gekeken?
XO
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!