vrijdag 20 juni 2014

HOW TO WEAR CROP TOPS


Crop tops zijn dé trend deze zomer. Er is bijna niemand die geen 'blote buik truitje' in haar kledingkast heeft liggen. Ook ik heb er uiteindelijk aan toegegeven. Een paar maanden vond ik het nog niks, te bloot dacht ik, maar toen ik zag en doorkreeg hoe je het het beste kunt combineren waardoor het niet zo ordinair is als het lijkt ben ik er helemaal gek op!
Een paar basic tips voor het dragen van een crop top:
- Vind je een crop top op zichzelf wat te bloot? Draag het dan met een jasje eroverheen. Zo ziet het toch meteen wat chiquer uit.
- Ben je nog niet zo getraind als je zou willen en heb je nog niet die platte buik gekweekt? Geen probleem, de oplossing hiervoor zijn high waisted jeans of rok. 
- Crop tops met een hoge hals zijn een goede optie voor als je er nóg fashionable uit wil zien. 


Zoals je hierboven ziet is een crop top in combinatie met een leuk rokje helemaal niet zo ordinair als je misschien zou denken. Draag er een paar leuke hakken of zomerse sandaaltjes onder en je outfit is af!


 Gecombineerd met een korte rok of maxi rok.
 Crop top met high waist shorts, Whitney is pulling it of! 
Hier een goed voorbeeld hoe mooi een crop top kan staan als je er een blazer overheen draagt.


Crop top met high waist jeans. 


Mijn eerste crop top heb ik hier een Australië gekocht, misschien maak ik daar nog een keer outfit foto's van. Ik ben er heel blij mee en ik combineer 'm nu heel graag met een high waist zwarte jeans. Als ik terug ben in Nederland wil ik 'm met korte broeken en rokjes gaan dragen. Natuurlijk  moet ik dan eerst nog even wat meer crop tops kopen. (ha!)


Heb jij al een crop top en wat vind jij ervan?
1 opmerking:

  1. Ik heb er nog geen maar wil er wel graag een! Liefst in een fel kleurtje of een mooie print :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!