zondag 1 juni 2014

MY WEEKLY UPDATE JUNI #1

Het is alweer juni! Wat is het hard gegaan, nog een weekje en dan vertrekken we hier uit huis en gaan we naar familie toe. Over drie weken zitten we alweer in Perth, ik heb er zo'n zin in! Deze week heb ik weer veel in het café gewerkt en zijn we op zaterdagavond voor de laatste keer in Melbourne uitgegaan. Ik besloot niks met mijn haar te doen, lui dagje haha.


Ik had nog een heerlijk Lush bad product in de kast liggen die ik had meegenomen. Helaas hebben we hier geen bad maar ik heb 'm gewoon in een voetbad gedaan. Het water kleurde helemaal roze, hij bruiste lekker en er kwamen allemaal kleine, roze hartjes uit. Cute! Tijd voor de nageltjes.


 We hadden de hele week geen internet in het huis dus ging ik iedere dag lekker in het café hier vlakbij werken. Cappuccino erbij en go!


 Ook at ik er een keertje lunch. Ik was vergeten te eten en kreeg toch wel een beetje honger. Ik ging, zoals gewoonlijk, voor de toast met roerei. Heerlijk!


 Werken in het café en net op het moment dat ik weg wilde begon het zo hard te regen dat ik maar even besloot te wachten.


Video bewerken en opslaan.


Klaarmaken om nog een video op te nemen. Zaterdagavond aten we nog laat bij de Mexicaan en daarna besloten we om nog even bij Starbucks te gaan zitten voordat we naar een club gingen. Ik ging voor de gebruikelijke cappuccino en een blueberry muffin. Omnomnom ..


Op zaterdagavond is het altijd druk in de stad, er staat ook altijd ontzettend veel politie alles in de gaten te houden. Wel fijn, zo heb ik altijd wel een veilig gevoel tussen al die dronken uitgaanders. En dat was mijn week! Vandaag gaan we alvast een beetje schoonmaken in huis, de bedoeling is dat we volgend weekend het hele huis schoonmaken voordat we weggaan. We hebben afgesproken dat we nu alvast een deel doen, dan is het volgende week niet zoveel haha. Nog een weekje en dan gaan we hier weg. Can't wait!

Hoe was jullie week?
XO
2 opmerkingen:

  1. Leuk om je foto's weer te zien. Op alle drie de selfies kijk je hetzelfde hihi :3
    Slim om nu alvast wat op te ruimen enzo. Toch nog een beetje genieten van dit laatste weekje meid in dit huis ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien! Nu heb ik zin in een roerei, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!