zondag 6 juli 2014

MY WEEKLY UPDATE JULI #1

Alweer een week voorbij. Wat gaat het snel, niet normaal. We zitten nu alweer in de maand juli wat betekend dat ik over vier dagen in het vliegtuig naar huis zit. Ik vind het zo'n gek idee en eerlijk gezegd ook wel een beetje eng. Ik ga Australië ontzettend missen daar is geen twijfel over mogelijk. De afgelopen week heb ik weer zoveel dingen gedaan waardoor ik weer wat meer verliefd op het land ben geworden.Zondag gingen we met de hele familie bbqen als lunch. Voordat we weggingen dronken we nog even koffie en kregen we zelfgemaakte soesjes, heerlijk! 


 De neef van mijn vriend heeft net twee weken een Rottweiler pupje. Hoe cute?
 Mooi park!


 Selfie in de auto. Ongelooflijk, het is hier winter maar het was gewoon 21 graden. Ideaal!


We reden naar Wave Rock. Een enorm gesteente in de vorm van een mega golf. Hoe vet is dat? Wij moesten natuurlijk even surfen. 


 Je kon de berg ook op. Daar kun je allerlei dieren spotten. Zo spotte wij dit hagedisje. Kun jij 'm zien?


Nadat we Wave Rock hadden bezocht gingen we in een café even wat drinken. Ik ben gek op shortbread koekjes en zag ze staan in een pot. Ik moést er gewoon een eten en hij was verrukkelijk! 


 Uitzicht vanaf een toeristisch uitkijkpunt. 


De tante van mijn vriend (waar we op dit moment verblijven) bakt altijd de heerlijkste dingen. Brood, soesjes, koekjes. Gisteren kwamen we uit bed en toen stond deze vers gebakken appeltaart in de keuken. Zo mooi krijg ik 'm nooit, en hij was heerlijk!


Natuurlijk hebben we hier ook voetbal gekeken zaterdag. Voor jullie was het zaterdagavond en bij ons was het zondagochtend vier uur! (whaaat?) We zijn vroeg naar bed gegaan en hadden onze wekkers om vijf voor vier gezet. Ik voelde me echt een idioot haha. Wat was het een spannende wedstrijd en je zult net zien dat op het moment dat je heel moe bent en naar bed wilt, Nederland een verlenging speelt en uiteindelijk penaltys moet nemen. Godzijdank wonnen we! Mijn vriend en ik hadden het niet meer. Volgende week als ze tegen Argentinië moeten spelen is het voor ons wéér vier uur 's ochtends en het ergste is nog dat het de ochtend is voordat we gaan vliegen. Anyhow, we gaan weer onze wekker zetten. Die hard fans!

Vandaag is onze laatste dag hier bij de oom en tante van mijn vriend. Morgen rijden we weer terug naar de nicht van mijn vriend in Perth (waar we eerder geweest zijn). Dit is handiger omdat zij heel dichtbij het vliegveld woont. Daar zijn we dan drie dagen waarvan we er één Perth in gaan om de stad te bekijken en een andere dag even lekker niks gaan doen en ons voor gaan bereiden op de lange vlucht naar huis. Ik kan het nog steeds niet geloven dat het bijna voorbij is. Wat een vreemd en dubbel gevoel. Ik ga er nog even van genieten!

Veel liefs,
Anoeska.
2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!