donderdag 14 augustus 2014

BLOND AMSTERDAM BESTELLING

In Australië zat ik een keer een beetje rond te struinen op de Blond Amsterdam website en werd er zo hebberig van dat ik drie dingetjes heb besteld. Ik kon niet wachten om ze uit te pakken!


Ik heb al eens een keer eerder iets over Blond Amsterdam geschreven. Een te gek merk en de producten zijn van top kwaliteit en ook nog eens super cute. Ik had nog geen goede gebaksvorkjes en we konden ook nog wel een paar theelepeltjes gebruiken. Ik zag een paar hele leuke en deed er ook nog een mok bij. Waarom ook niet?


In samenwerking met de Efteling ontwierpen Femque en Janneke (ontwerpsters van Blond Amsterdam) een hele lijn speciaal met als thema de Efteling. Ik werd meteen verliefd op deze lepeltjes. Hoe sprookjesachtig is dit?

Prijs: €19,95
 Ik kan niet wachten om hiermee in mijn kopje thee of chocolademelk te roeren!


Deze mok vond ik zo leuk, de print die erop staat past wel bij mij aangezien ik erg van gebak houd en ook de pastelkleurtjes maken de beker echt een schatje. Het is een XL mok en bestaat helemaal uit aardewerk. 

Prijs: €9,95
Op de andere kant, wat ik trouwens niet had verwacht, staat nog een opdruk: 'Cake it easy!' En zo is het maar net.En dan de gebaksvorkjes. Whieeeé hier ben ik ook helemaal mee in mijn nopjes. Zes schattige vorkjes met gebakjes erop. 

Prijs: €19,95


 Ohja even opletten (net als de theelepeltjes), ze kunnen niet in de vaatwasser! 


Helemaal gelukkig ben ik met mijn allereerste Blond Amsterdam spulletjes. De gebaksvorkjes heb ik al gebruikt en ze staan ze leuk bij een lekker gebakje. De lepeltjes en de mok houd ik nog even 'mooi' voor als we aanstaande zondag weer naar ons eigen huis gaan. 

Al deze producten en nog veel meer leuks is te koop op de site van Blond Amsterdam.

Wat zou jij nog graag van dit merk willen hebben?
4 opmerkingen:

 1. Die vorkjes en lepeltjes zijn echt te schattig, ik ben echt gek op Amsterdam Blond!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige spulletjes!! Die taartvorkjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superschattig! Blond heeft echt de leukste spulletjes (:

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!