maandag 18 augustus 2014

DOVE ADVANCED HAIR SERIES

Vind je het moeilijk de juiste shampoo en conditioner te vinden en kun je door het grote 'shampoo bos' de bomen niet meer vinden? Je bent niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat 64% van de vrouwen vaak niet de juiste producten voor hun haar kunnen vinden. Dove heeft dé oplossing: Dove Advanced Hair Series.Mijn haar is heel belangrijk voor me en ik wil dan ook dat het straalt, glanst en er gezond uit ziet. Deze nieuwe haarverzorgingslijn van Dove heeft producten ontwikkelt die, dankzij de formules, perfect aansluiten bij je specifieke haarbehoeften en wensen. Zo heeft ieder haar weer iets anders nodig; meer volume, hydratatie of body. Dove heeft overal aan gedacht!

De Dove Advanced Hair Series bestaat uit drie lijnen op basis van hoogwaardige ingrediënten zoals bijvoorbeeld Afrikaanse macadamia-olie of keratine en collageen zodat je haar iedere dag de juiste verzorging krijgt.

- Oxygen & Hydration: Speciaal voor fijn, slap en futloos haar dat wat extra volume kan gebruiken. 
- Pure Care Sublime Oil: Voor droog, dof haar wat een beetje meer voeding nodig heeft.
- Youthful Vitality: Voor droger en broos haar dat de eerste tekenen van veroudering vertoont.


Iedere lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een extra verzorgingsproduct. Let's have a look!Deze shampoo heeft een formule op basis van zuurstofhoudende en hydraterende ingrediënten en herstelt je haar over de hele lengte. Het vochttekort wordt weer aangevuld en het zorgt voor direct meer volume en body.
Prijs: €5,99


Deze conditioner zorgt, na de verzorging van de shampoo, voor extra hydratatie in de puntjes van je haar. 
Prijs: €5,99


Dan het extra product. Het soufflé masker. Dit masker is super luchtig en hydrateert je haar intensief. Breng het masker een keer in de week aan om je haar een extra herstellende boost te geven.
Prijs: €7,99


De Youthful Vitality producten versterkt je haar en geeft het tot twee keer meer volume. De shampoo zorgt met unieke formule van keratine, elastine en collageen dat alle tekorten worden aangevuld en dat het beter beschermd raakt tegen toekomstige schade (uitdroging, kleurverlies, verslapping). 
Prijs: €5,99


Deze conditioner bevat pure kokosolie en heeft daarom extra verzorgende eigenschappen.
Prijs: €5,99


Het extra product van deze lijn is deze heuse BB-Cream voor het haar. Dit is een 1-step multitasker, het is een intensief voedende oppepper voor zichtbaar droog en beschadigd haar en de BB-Cream vult tekorten van verloren voedingsstoffen aan en legt een beschermend laagje om het haar. En als laatste geeft het meer body aan het haar waardoor je het makkelijker kunt stylen.
Prijs: €6,99


Deze shampoo is echt uniek want hij maakt je haar tot vijf keer zo zacht. Klinkt goed! Je haar voelt, na het wassen met deze shampoo, licht en luchtig aan. Dit komt door de formule die is samengesteld op basis van oliën van de eerste persing, zoals macadamia, kokosnoot en amandelolie, zodat alle voedingsstoffen die zo belangrijk zijn optimaal blijven. 
Prijs: €5,99


De conditioner wordt snel door het haar opgenomen en voed het haar van zowel binnenuit als aan het oppervlak.
Prijs: €5,99


Dan het product waar ik heel enthousiast over ben! De Pure Care Dry Oil. Deze olie bevat rijke macadamia-olie, voed je haar intens en herstelt het. Omdat de olie een droge formule heeft zorgt het ervoor dat je haar, meteen na gebruik ervan, weer zacht en droog aanvoelt. 
Prijs: €9,99 

Om eerlijk te zijn heb ik bijna geen ervaring met Dove haar producten. Ik heb er ooit een masker van gehad waar ik heel tevreden mee was maar that's it. Wat ik het leuke aan deze nieuwe Advanced Hair Series vind, is dat het heel uitgebreid is. Er is voor elk haartype wel een product dat goed past waardoor het je heel wat zoekwerk bespaard. Ja, Dove heeft mij wel weten te overtuigen! Wat vind jij ervan? 

De nieuwe Dove Advanced Hair Series is te koop bij de drogist. 
1 opmerking:

Bedankt voor je reactie!