zaterdag 16 augustus 2014

EVEN EEN GELUKSMOMENTJE ..

Ik heb even zo'n geluksmomentje, ken je dat? Alles gaat zo ontzettend goed en er gaan een heleboel leuke dingen gebeuren binnenkort! Ik vond het wel een leuk idee om al deze dingen onder elkaar te zetten. Soms is het wel even goed om na te denken voor welke dingen je allemaal dankbaar kunt zijn.


Een baan
Eindelijk heb ik een baan! Alhoewel, eindelijk? Ik ben 'pas' een maand thuis en ik heb weer iets gevonden. Zo blij ben ik dat ik deze kans krijg. Ik ben aangenomen bij de Rituals in de Bijenkorf in Den Haag. Super tof, ik heb nog geen ervaring met werken bij de Bijenkorf en bij de Rituals maar ik weet zeker dat ik hier heel veel ga leren en plezier ga hebben. Vorige week had ik mijn eerste gesprek, gisteren was mijn tweede gesprek en na een uurtje werd ik al gebeld. Hoe tof? Volgende week mag ik meteen een teammeeting bijwonen dus ik ben heel benieuwd. So excited! 


Moviepark Germany
20 september hebben we een leuk uitje gepland. Ik ga samen met mijn vriend, zijn broer, zusje en de vriendin van zijn broer naar Moviepark Germany. Het idee begon oorspronkelijk dat we weer naar de Efteling wilde omdat Albert Heijn weer van die kortingsbonnen heeft. Maar aangezien we  de afgelopen vijf jaar al naar de Efteling zijn geweest vonden we het tijd voor iets anders. Mijn vriend is hier al een keer geweest en was er heel enthousiast over. Ikzelf heb geen idee wat het is maar het zal vast gaaf zijn!


Pupje
Jaja, het belangrijkste (tenminste voor mij, hi) is onze droom om een pupje te verwelkomen in ons huis. Sinds dat ik klein ben is dit al zo'n grote droom en wens van mij. En ik kan met trots zeggen dat dit in september gaat gebeuren! We hebben naar een nestje gekeken afgelopen maandag en we waren meteen stapel verliefd. (het is niet degene op het plaatje hoor) We zijn nu met de voorpret bezig en spulletjes aan het kopen. Als we straks weer naar ons eigen huis gaan kan ik alles klaar zetten voor haar (ja het word een vrouwtje) komst. Ik kan gewoon nog niet geloven dat het bijna zover is .. Somebody pinch me


Afstuderen
Nee, dit gaat niet over mezelf maar over mijn vriend. Hij is nu heel erg hard bezig om zijn scriptie af te krijgen en als het goed is studeert hij begin september af. Ik hoop het zo, hij is er heel erg klaar mee met school en stages. Wat ik me ook heel goed kan voorstellen na bijna vijf jaar. Laten we hopen dat het allemaal goed gaat en hij er in september definitief vanaf is!


September word dus een maand met een heleboel spannende dingen!
3 opmerkingen:

  1. Fijn is dat he als alles even lekker loopt! Ik heb sinds kort ook een (nieuwe) baan dus weet hoe je je voelt;) Veel succes bij Rituals, leuk merk om voor te werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief Natascha! Jij ook succes & veel plezier bij je nieuwe baan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat ontzettend fijn dat je meteen een baan gevonden hebt. Rituals lijkt me ontzettend gaaf, je gaat het vast naar je zin hebben. Wat een schattige pup!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!